skyner Posted January 1, 2012 Report Posted January 1, 2012 PT cei care doresc optimizare seo, cei de la e-advertising - Optimizare SEO prin articole sponsorizate, advertoriale, bannere ?i link-uri ,ofera optimizare seo prin intermediul bloggerilor la preturi inceapand de la 65 de lei pt 10 advertoriale /pagerank 1.Este cea mai simpla metoda de a obtine notorietate pe internet.In plus societatea garanteaza ca bloggerii vor mentine articolele pe site-urile propii minim 6 luni.Textul de mai sus este o reclama iar in caz ca nu respecta politicile site-ului va rog editati/ stergeti Quote
Vlachs Posted January 1, 2012 Report Posted January 1, 2012 PT cei care doresc optimizare seo, cei de la e-advertising - Optimizare SEO prin articole sponsorizate, advertoriale, bannere ?i link-uri ,ofera optimizare seo prin intermediul bloggerilor la preturi inceapand de la 65 de lei pt 10 advertoriale /pagerank 1.Este cea mai simpla metoda de a obtine notorietate pe internet.In plus societatea garanteaza ca bloggerii vor mentine articolele pe site-urile propii minim 6 luni.Textul de mai sus este o reclama iar in caz ca nu respecta politicile site-ului va rog editati/ stergetiE o brisca de site/platforma... Quote
Park Posted January 1, 2012 Report Posted January 1, 2012 Internetul s-a dezvoltat atat de bine incat astia cred ca mai au si ei ceva de spus pe aceste meleaguri. Acum cei care se ocupa de site-uri stiu sa isi faca SEO unic fara prea mare ajutor din partea astora care debiteaza tampenii. Black SEO e la putere si daca e facut cu grija are efect mai bun decat white. Advertorialele nu prea au mare efect, oricate ai avea, vin deseori de pe pagini fara PR, chiar daca domeniul de baza are PR. Pe langa asta, in loc sa dai bani pe ele, mai degraba ti le faci singur prin diferite locuri. Quote
skyner Posted January 3, 2012 Author Report Posted January 3, 2012 pai ma la banii astia nu iti scrie niciun blogger!Daca doresti iti dau exemple de campanii sa vezi cat de folositoare sunt:D Quote
Ani72 Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 haha pentru 65 de lei nici dracu nu iti face ce vrei, eventual iti face 2 -3 Maxim ... Quote
Andrei21 Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 @skyner iti propun sa iti gasesti 2 3 kinderi ) care sa lucreze ieftin si PROST Quote
iBebe Posted March 7, 2012 Report Posted March 7, 2012 E o brisca de site/platforma...Fuck ) Imi place tare cand se ia benny de iei. Quote
MazaBoY Posted March 9, 2012 Report Posted March 9, 2012 Daca erau asa cum vorbesc ei aveau un portofoliu...ceva dar nu vad nimic la ei pe site decat multa vrajeala si atat... Quote
skyner Posted March 27, 2012 Author Report Posted March 27, 2012 o sa lucram acum la un portofoliu!multumim pentru idei/critici Quote
skyner Posted March 27, 2012 Author Report Posted March 27, 2012 sunt vreo 350 de kinderi cum le zici tu!intre timp preturile au mai crescut:) Quote
giv Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Eu am optimizare SEO la site dar nu vad mari imbunatatiri la search pe google. Quote
big_little Posted April 9, 2012 Report Posted April 9, 2012 Depinde foarte mult cat de bine ai facut optmizarea, si nu uita ca SEO nu e ceva standard/fix, depinde mai multi factori si poti sa fi luna asta in primele 5 rezultate returnate, iar luna viitoare printre urmatoarele 5 fara sa modifici nimic in continutul siteului tau. Quote
Gonzalez Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 Pentru optimizare SEO ma puteti contacta pe mine. Incepand cu $250/luna va garantez ca ajungeti in top 3 google.com doar folosind metode whitehat.-Gonzalez Quote
Parker Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 Eu am optimizare SEO la site dar nu vad mari imbunatatiri la search pe google.Tu esti cam retardat. Te-am urmarit eu si am vazut cat te duce capul.Sigur esti pe etnobotanice sau alte speciale, altfel nu vad de ce ai fi atat de cretin. Quote
Vlachs Posted April 10, 2012 Report Posted April 10, 2012 Pentru optimizare SEO ma puteti contacta pe mine. Incepand cu $250/luna va garantez ca ajungeti in top 3 google.com doar folosind metode whitehat.-GonzalezNu e in totalitate adevarat, unele sunt fabule... Quote
Gonzalez Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 Nu e in totalitate adevarat, unele sunt fabule...Parerea ta.-Gonzalez Quote
giv Posted April 11, 2012 Report Posted April 11, 2012 Tu esti cam retardat. Te-am urmarit eu si am vazut cat te duce capul.Sigur esti pe etnobotanice sau alte speciale, altfel nu vad de ce ai fi atat de cretin.Omule am ani de facultate mai multi decat ai tu de viata. Cred ca exprimarea ta spune totul despre nivelul tau. Quote