iluke999 Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 Atentie! acest program poate fi detectat ca si virus deoarece este un hack tools pentru trackerul filelist.*utilizati acest program pe cont propriu*pentru a functiona corect programul trebuie sa aveti instalat net.framework 3.5 sau 4 de pe google*daca antivirusul nu va lasa sa rulati programul dati-i disable pentru 5 min*luativa 1/2/3 invitatii si nu mai intrati pe contul generat de program sa nu aveti probleme*nu va pastrati/schimbati parola la un cont generat deoarece utilizatorul care chiar are acel cont sa o schimbe parola si nu ve-ti mai putea intra pe site cu datele respective*Acest program a fost facut de Luke999*1/2012Va rog sa il scanati, acest program nu contine decat un (ads) webbrowser care intra pe siteul alertpay, cei ne interesati sa lase comentariile si mai vreau sa spun sa nu profitati de acest program.Astept Comentarii!Link descarcare:O sug cu 1 cent pe minut in weekend ;-)
zovy52 Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 In primul rand nu ai pus link In al doilea rand poti sa faci rost de invitatie gratis, si cred ca e o mare teapa programu' asta facut de tine...daca ai facut vreunu.
coffee Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 cu dedicatie pentru tine einstein surpriseNu intrati in programel ca e stealer .
iluke999 Posted January 2, 2012 Author Report Posted January 2, 2012 genereaza unul sau mai multe din 600 de conturi filelist!coffee tu stii ce e ala stealer ? ce te bagi tu ca musca'n lapte?ai scanat? sa te chi* in freza ca esti ***** , cum ai crede ca as pune stealer pe rst?
iHouse Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 genereaza unul sau mai multe din 600 de conturi filelist!coffee tu stii ce e ala stealer ? ce te bagi tu ca musca'n lapte?ai scanat? sa te chi* in freza ca esti ***** , cum ai crede ca as pune stealer pe rst?esti mai prost decat prevedea legea
iluke999 Posted January 2, 2012 Author Report Posted January 2, 2012 s-o bagat unu peste linku meu, doar am mai luat ban si pe contul luke999 cum crezi ma (care mi-ai dat ban) ca mai vreau sa iau si pe asta?
aelius Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 Atentie! acest program poate fi detectat ca si virus deoarece este un hack tools pentru trackerul filelist.O sug cu 1 cent pe minut in weekend ;-)E detectat ... ca ce este. Acum suge-o linistit, nu te deranjam ))
MrRip Posted January 2, 2012 Report Posted January 2, 2012 care mi-ai dat ban ca mai vreau sa iau si pe astaDorinta ta e lege pentru mine !