gotr00t Posted January 7, 2012 Report Posted January 7, 2012 [-HardTechno-] Badagg: adica activez daca unblu ?nonsens_verbal: umblu*nonsens_verbal: da[-HardTechno-] Badagg: eu da sunt pe rst cami palce [-HardTechno-] Badagg: dc ma intrebi [-HardTechno-] Badagg: ?nonsens_verbal: ca-minonsens_verbal: ce nume ai?[-HardTechno-] Badagg: nu mai stiu [-HardTechno-] Badagg: nonsens_verbal: ma mir ca nu ti-ai luat ban, la cata inteligenta aratinonsens_verbal: esti prea inteligent pentru forumul ala[-HardTechno-] Badagg: mda [-HardTechno-] Badagg: [-HardTechno-] Badagg: cum zici tu [-HardTechno-] Badagg: ma tu ai auzit de black ?nonsens_verbal: da, inseamna negru in limba engleza. Asta cine e, un hacer de pe rst, sau?[-HardTechno-] Badagg: normal este [-HardTechno-] Badagg: blackwolf nonsens_verbal: si tre sa ma tem?[-HardTechno-] Badagg: nu intreba si tu de el sa [-HardTechno-] Badagg: vezi ce [-HardTechno-] Badagg: info ati da despre el doh, inca un ratat cu prelegeri despre importanta tovarasiei in randul hacerilor. Aforisme tata, aforisme.
SticKyWoX Posted January 7, 2012 Report Posted January 7, 2012 +1 hacker de Romania.Eu zic sa ai grija, poate-ti scoate cablu' de la net din unitate si iti face din monitor robot de prajit cafea.
XgaMeR Posted January 7, 2012 Report Posted January 7, 2012 gotr00t nici tu nu esti mai departe de ala .
icebird Posted January 7, 2012 Report Posted January 7, 2012 ti-am zis si pe mess... asta e gen dinala de 11-12 ani care zice ca iti f...e modemu' si el nici nu stie sa-si reinstaleze sistemu de operare
pr00f Posted January 7, 2012 Report Posted January 7, 2012 ti-am zis si pe mess... asta e gen dinala de 11-12 ani care zice ca iti f...e modemu' si el nici nu stie sa-si reinstaleze sistemu de operare Scaneaz? dup? root-uri pe 192.168.*.* .
AlStar Posted January 7, 2012 Report Posted January 7, 2012 ti-am zis si pe mess... asta e gen dinala de 11-12 ani care zice ca iti f...e modemu' si el nici nu stie sa-si reinstaleze sistemu de operare Sunt foarte multi care stiu sa instaleze un windows..dar nimic mai mult:))
Nokia94 Posted January 7, 2012 Report Posted January 7, 2012 De ce ii dati atata importanta ?Sper sa ajunga la cos.
totti93 Posted January 7, 2012 Report Posted January 7, 2012 Eu nu-i inteleg pe acesti "hackeri". Daca sunteti asa de mari si tari, atunci de ce va laudati cu altii, gen (il stii pe p*la mea?) ?
icebird Posted January 7, 2012 Report Posted January 7, 2012 Eu nu-i inteleg pe acesti "hackeri". Daca sunteti asa de mari si tari, atunci de ce va laudati cu altii, gen (il stii pe p*la mea?) ?Pentru ca au 12 ani si la varsta aia orice mucos vrea sa se simta important
wildchild Posted January 7, 2012 Report Posted January 7, 2012 Thread de 2 lei.Credeam ca ati trecut demult peste fazele cu "uite ce mare h4xx0r e ala, kre da fl00d l servere de cs". Nu vi s-au tras inca cosurile de la pubertate?