Jump to content
shaggi

[VAND] Cont Filelist ratie 82

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, [][][][][][][] [logout]

Ratie: 82.170 Upload: 7.92 TB Download: 98.74 GB

YM! hacheru_pescar_baiat_dotat

Sau PM

Rog un administrator sau moderator sa ia legatura cu mine pentru a confirma ca datele sunt corecte.

Pret: 150 RON, mai mult nu scad:)

Edited by Vlachs
Posted

YM! lucy_neda95

Sau PM

Rog un administrator sau moderator sa ia legatura cu mine pentru a confirma ca datele sunt corecte.

Dau invitatie gratis , pm cu mail ( Dau chiar 2 invitatii )

Posted

YM! lucy_neda95

Sau PM

la pretul asta ai sa-l vinzi cand isi da demisia Basescu...dau invitatie gratis pm me

Posted

o ratie normala... macar 1 sa fie... este de ajuns cred eu:D 150 de RON nu as da pe un cont nici sa aiba ratie 1000. auzi, 150:)))

PS: Bafta cu vanzarea, o sa ai nevoie:) nu ai nimerit in locul potrivit ca sa vinzi;)

Posted

buna decizie prietene:) nu prea ai sanse deoarece, daca mergi pe FB pe pagina lor (filelist) si dai un like, iti poti face cont gratis:D fara invitatii fara nimic:) i just did it:) bafta la ratie si la fraierit pustani:))

Posted
Rog un moderator sau administrator sa inchida acest topic pentru ca m-am hotarat sa nu il mai vand:)

Domnul sa binecuvanteze decizia luata ... thread mutat la 'Cele mai penale posturi', asta e pamflet nu e RST Market =))

Posted
Rog un moderator sau administrator sa inchida acest topic pentru ca m-am hotarat sa nu il mai vand:)

Mai bine zis ai realizat ca esti mai mult decat absurd si in loc sa te faci de rahat incontinuare ai zis sa mai salvezi ce poti si sa o dai in "m-am hotarat sa nu il mai vand", te iertam! =)

Posted
la pretul asta ai sa-l vinzi cand isi da demisia Basescu...dau invitatie gratis pm me

Vezi ca fac astia proteste, poate o sa-si dea demisia, deci dai edit =))