tdxev Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 In semn de solidaritate cu cei care au iesit in strada si (au protestat)/protesteaza.Pune-ti la avatar pe facebook unde vreti voi.. mesajul este simplu "SUS BASESCU"@copyright : .... Quote
denjacker Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Acum ca nu, nu, nu numai am nimic de ascunsPot sa ma duc tot mai susMai sus, tot mai, tot mai sus, tot maiMai sus, tot mai, tot mai sus sus... Quote
iBebe Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Cred ca melodia asta spune tot.. Basescu la ora actuala face o laba si se uita la tv.. si zice: "Au plecat ma boi aia din piata de acolo? Mai au de gand sa urle degeaba acolo?" Quote
p3tru Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 plm, ce aveti cu saracu om, eu chiar il sprijin, de exemplu acus dau deface cu mesajul "Sus Basescu !" pe toate site-urile dedicate lui... Quote
Zolder Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 (edited) Asta se potriveste mai bine http://www.youtube.com/watch?v=cODocYSNzSA Edited January 19, 2012 by Zolder Quote
TraianBasescu Posted January 19, 2012 Report Posted January 19, 2012 Mai copii mai, de ce nu ma lasati voi sa imi duc mandatul pana la capat linistit? Quote
LegendKiller Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 @p3tru - asteptam sa vedem deface-urile@traianbasescu - Mandatul tau a expirat demult ... ai reusit cam tot ce ti-ai propus, doar ca nici mult nu vei mai trai Quote
digitalcore Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 (edited) daca revolutia reuseste cine plateste datoria externa fata de FMI, sunteti de acord sa cotizati din averea dvs domnule politician sau agent media -diaconescu de multimilionar? S-au sa cotizati cu altii prieteni multimilionari? Orice conducere intra acum tot de la populatia civila o sa "suga" banii, nimeni nu o sa faca altceva, sau cum vedeti rezolvarea acestei probleme fara ca romanul sa lucreze pentru faptele de coruptie si furt al celor din inainte implicati in politica?Va aduc aminte inca o data jandarmeria nu are voie sa foloseasca armament de razboi din imaginile urmatoare reiese ca detin asa ceva.sursa: http://flux.imphoto.ro/fluxfoto/imagini/12306-expozitie_tehnica_militara_jandarmeria_buzau.html Edited January 20, 2012 by digitalcore Quote
FaNt0maX Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 cum am mai spus ca le-as pune dinamita in toate cuiburile si sa ii vad cum imi fac cu mana din aer as pune si melodia asta sa cante in momentul defilari lor prin aer -> Quote
Petzy Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 @p3tru - asteptam sa vedem deface-urile@traianbasescu - Mandatul tau a expirat demult ... ai reusit cam tot ce ti-ai propus, doar ca nici mult nu vei mai trai omfg, vorbesti serios legend? ))))))))))))))))))) Quote
iBebe Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 cum am mai spus ca le-as pune dinamita in toate cuiburile si sa ii vad cum imi fac cu mana din aer as pune si melodia asta sa cante in momentul defilari lor prin aer -> Subscriu "SUS NANE SI BASESCU!" Quote
mengele Posted January 20, 2012 Report Posted January 20, 2012 (edited) Anonymous Romania Edited January 20, 2012 by mengele Quote
#Include.ClasS Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 @Ibebe sau Nane - Multumim e cam acelasi lucru Quote
Guest expl0iter Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 ce-mi place asceasta campanie=))) Quote