DuTy^ Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Prostirea inten?ionat? a Americii - YouTubeM-a cam lasat cu intrebari avand in vedere ca zice de fluor care se gaseste in pasta de dinti, in cantitati mari.Asa ca supun filmuletul la comentarii... va astept! Quote
eu0800 Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 (edited) Watch Copiii consumatori online | NovaMov - Free and reliable flash video hosting =>Copii consumatori.RoyalVids - Watch it like a king! =>Cancerul , o afacere buna.Eugenia globala on Vimeo =>Eugenia GlobalaWatch Scapat din gheare online | MovShare - Reliable video hosting Scapat din gheareWatch Necazul cu expertii online | NovaMov - Free and reliable flash video hosting => Necazul cu expertiiSi cel mai important Dezv?luiri !: Sfâr?itul libert??ii => End of liberty. Multumiti cui vreti voi, eu unul ma consider extrem de norocos ca m-am nascut intr-o tara asa inapoiata ca Romania. Peace . P.S. Personal am renuntat la pasta de dinti de cativa ani buni, si intr-o paranteza ( La 27 ani nu am nici macar o carie , fumez un pachet de tigari zilnic, beau cam juma` de litru cafea si bag weed ori de cate ori am ocazia .) . LE// Cele mai periculoase otravuri sunt in acele produse gen "Actimel" ce fac referire la chestii de genul " Pofta de sanatate" . . Edited January 21, 2012 by eu0800 Quote
Spock Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 @eu0800: dude, de ce tre' sa apara mereu un conspirationist? Video-ul ala era despre faptul ca tara te vrea prost (putin dus la extrem faza cu clinicile). Quote
daatdraqq Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 Probabil de aia sunt asa de oligofreni toti . Da' e si ceva genetic la ei . Quote
MaNulicaUser Posted January 21, 2012 Report Posted January 21, 2012 eu0800 ms pe ce ai postat mai sus. m-am uitat la cateva chiar impresioante.... oricum unele le stiam dar asta e o varianta mult mai amanuntita! Quote