Jump to content
crs12decoder

CPU temp

Recommended Posts

Pe laptopul meu la load mare temperatura variaza intre 75-80 grade celsius.

Coolpad-urile alea sunt bune de ceva? Care dintre voi folositi? Sunteti multumiti de ele?

Sunt destul de bune Coolpad-urile.

Temperaturile alea nu-s ok, ar trebui sa cureti laptopul, adica elementele de racire, sigur sunt imbacsite de praf.

daca nu ti-ai curatat coolerul de mai bine de 6-8 luni atunci e normal sa ajungi la temperaturile alea... in general dupa 85 procesorul comanda oprirea pc-ului ca sa nu se arda...

coolpadul te ajuta ceva, dar daca iarna ai temperatura asta imagineaza-ti ca la vara nu te va ajuta nimic, decat o curatare...

la laptopurile mele le curat cam o data pe an si vreau sa zic ca nu vrei sa stii ce se strange pe radiator...

Din experienta iti spun ca un coolpad nu este o solutie. Cele cu alimentare usb iti descarca bateria mai repede si creaza uzura, iar celelalte... mai ocupa un loc in priza. Si cu sigurnata nu rezolva problemele interne ale laptopului. E ca si cum ai pune un om cu febra in frigider. Poate ca ii scade temperatura, dar el tot bolnav ramane.

Solutia este sa il desfaci, sa ii curati interiorul (ai grija pe unde dai cu apa, sa nu-l montezi sub nicio forma umed, etc) si sa ii aplici pasta noua pe procesor.

Chiar ieri am desfacut si curatat un laptop ce statea in 80+ grade chiar daca nu faceai nimic pe el, acum nu mai trece de 50 indiferent cat il stresezi. Am gasit in el o gramada de praf, ventilatorul era plin de namol...

Nu merge treaba cu intretinutul.

Laptopul e nou. Cumparat acum doua luni.

Problema stiu care e. Il tin pe pat. Ideea e ca nici eu nu pot sa stau toata ziua chircit la masa. Deci treaba cu "adaptarea omului la nevoile masinariei" nu merge.

De aia intreb de coolpad.

Ideea e ca daca imi cumpar o elice prinsa cu suruburi care se invarte o data pe minut care poarta denumirea pompoasa de "coolpad", iar el scade de la 75-80 de grade la 74-79 , nu-l mai iau.

Si intreb aici pe forum in speranta ca gasesc oameni care au sau care stiu pe altii care au daca sunt sau nu multumiti de prestatie.

Si in mod evident aici pot gasi oameni care ofera o parere mai larga, vis-a-vis de toate aspectele, cum ar fi consum, uzura, eficacitate etc. Altfel daca voiam parerea unor oameni simpli intrebam pe softpedia :))

Edited by crs12decoder

Dac? laptopul meu e proasp?t cur??at, folosirea coolpad-ului nu înregistreaz? diferen?? mare de temperatur?. Când se acumuleaz? praf, este vizibil? ?i performan?a mai ridicat?, (cu un coolpad fa?? de r?cire în suc propriu) dar ?i temperatura.

Totu?i, eu zic c? ar merita, dac? nu ai o suprafa?? solid? pe care s?-l pui. Po?i face manual cu o scândur?, ?i dai gaur? pe unde trage aer laptopul.

Crs daca nu ai fi observat eu prin postul acela l-am contazis pe Encoded, care zicea sa nu iti cumperi coolpad cu ventilatoare mici din nu stiu ce motive puerile.

Si eu am fost tot in aceasi situatie ca tine, il tineam pe pat. Am anchizitionat un Notepal U2 si in momentul de fata il folosesc fara ventilatoare.

In final avand in vedere ca nici unul de aicea nu cred ca are zeci de coolpad-uri sa le compare intre ele AI GRESIT FORUMUL.