crs12decoder Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Pe laptopul meu la load mare temperatura variaza intre 75-80 grade celsius.Coolpad-urile alea sunt bune de ceva? Care dintre voi folositi? Sunteti multumiti de ele? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
em Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Având în vedere c? e laptop temperatura nu e chiar exagerat?. Ce m? mir? e c? iarna atingi temperaturile astea. Sau poate ai tu foarte cald in cas?...La un amic un coolpad ii scade 10-15 grade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firewind Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Pe laptopul meu la load mare temperatura variaza intre 75-80 grade celsius.Coolpad-urile alea sunt bune de ceva? Care dintre voi folositi? Sunteti multumiti de ele?Sunt destul de bune Coolpad-urile.Temperaturile alea nu-s ok, ar trebui sa cureti laptopul, adica elementele de racire, sigur sunt imbacsite de praf. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Birkoff Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 daca nu ti-ai curatat coolerul de mai bine de 6-8 luni atunci e normal sa ajungi la temperaturile alea... in general dupa 85 procesorul comanda oprirea pc-ului ca sa nu se arda...coolpadul te ajuta ceva, dar daca iarna ai temperatura asta imagineaza-ti ca la vara nu te va ajuta nimic, decat o curatare...la laptopurile mele le curat cam o data pe an si vreau sa zic ca nu vrei sa stii ce se strange pe radiator... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razvan2003 Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Eu mai demult am avut un suport improvizat care sa ridice laptopu sa numai stea direct pe masa. Avea 5-6 puncte de sprijin pe margini si in mijloc si am simtit diferenta. Cum au zis cei de mai sus trebuie curatat. Il tii cumva pe pat? ca si atunci sa incalzeste foarte rau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ENCODED Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Daca vrei sa`ti cumperi un coolpad , te sfatuiesc sa`ti iei unul cu 1 ventilator cat mai mare ( cele cu ventilatoare mici sunt galagioase si cu timpul se accentueaza ) plus ca fluxul de aer la un ventilator de 200 de ex est mai mare Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Din experienta iti spun ca un coolpad nu este o solutie. Cele cu alimentare usb iti descarca bateria mai repede si creaza uzura, iar celelalte... mai ocupa un loc in priza. Si cu sigurnata nu rezolva problemele interne ale laptopului. E ca si cum ai pune un om cu febra in frigider. Poate ca ii scade temperatura, dar el tot bolnav ramane.Solutia este sa il desfaci, sa ii curati interiorul (ai grija pe unde dai cu apa, sa nu-l montezi sub nicio forma umed, etc) si sa ii aplici pasta noua pe procesor.Chiar ieri am desfacut si curatat un laptop ce statea in 80+ grade chiar daca nu faceai nimic pe el, acum nu mai trece de 50 indiferent cat il stresezi. Am gasit in el o gramada de praf, ventilatorul era plin de namol... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaddafi Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Daca vrei sa`ti cumperi un coolpad , te sfatuiesc sa`ti iei unul cu 1 ventilator cat mai mare ( cele cu ventilatoare mici sunt galagioase si cu timpul se accentueaza ) plus ca fluxul de aer la un ventilator de 200 de ex est mai mare Ventilatoarele mai trebuie si intretinute. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
crs12decoder Posted January 26, 2012 Author Report Share Posted January 26, 2012 (edited) Nu merge treaba cu intretinutul.Laptopul e nou. Cumparat acum doua luni.Problema stiu care e. Il tin pe pat. Ideea e ca nici eu nu pot sa stau toata ziua chircit la masa. Deci treaba cu "adaptarea omului la nevoile masinariei" nu merge.De aia intreb de coolpad.Ideea e ca daca imi cumpar o elice prinsa cu suruburi care se invarte o data pe minut care poarta denumirea pompoasa de "coolpad", iar el scade de la 75-80 de grade la 74-79 , nu-l mai iau.Si intreb aici pe forum in speranta ca gasesc oameni care au sau care stiu pe altii care au daca sunt sau nu multumiti de prestatie.Si in mod evident aici pot gasi oameni care ofera o parere mai larga, vis-a-vis de toate aspectele, cum ar fi consum, uzura, eficacitate etc. Altfel daca voiam parerea unor oameni simpli intrebam pe softpedia Edited January 26, 2012 by crs12decoder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wildchild Posted January 26, 2012 Report Share Posted January 26, 2012 Dac? laptopul meu e proasp?t cur??at, folosirea coolpad-ului nu înregistreaz? diferen?? mare de temperatur?. Când se acumuleaz? praf, este vizibil? ?i performan?a mai ridicat?, (cu un coolpad fa?? de r?cire în suc propriu) dar ?i temperatura. Totu?i, eu zic c? ar merita, dac? nu ai o suprafa?? solid? pe care s?-l pui. Po?i face manual cu o scândur?, ?i dai gaur? pe unde trage aer laptopul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaddafi Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Crs daca nu ai fi observat eu prin postul acela l-am contazis pe Encoded, care zicea sa nu iti cumperi coolpad cu ventilatoare mici din nu stiu ce motive puerile. Si eu am fost tot in aceasi situatie ca tine, il tineam pe pat. Am anchizitionat un Notepal U2 si in momentul de fata il folosesc fara ventilatoare. In final avand in vedere ca nici unul de aicea nu cred ca are zeci de coolpad-uri sa le compare intre ele AI GRESIT FORUMUL. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alien Posted January 27, 2012 Report Share Posted January 27, 2012 Si al meu se incalzeste daca il tin pe pat. E si normal: nu isi trage aer Daca iti iei coolpad iti recomand de la Zalman. Poate sa-ti scada si cu 10-15 grade. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
verde_888 Posted January 29, 2012 Report Share Posted January 29, 2012 Da da nu are pe unde sa traga aer sa ventileze. Si eu am patit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...