Jump to content
xx01

SlickG(alcool2much) mare mare Tzepar!!

Recommended Posts

Posted (edited)

SlickG(alcool2much@yahoo.com) este mare tzepar.I-am trimis 150EUR pt un scanner smtp.host.com,user@host.com,pass si nu l-am mai vazut de atunci.Ce tari sunt astia de ard de cate 5-6 milioane asa.. nu cumparatzi nimic de la el ca arde nu va da nimic!!

Va datzi seama ce fericire pe capu lui cu 6 mil in buzunar?

Edited by xx01
Posted

Asteptam si varianta lui. Pana una alta are ban permanent.

Slick : In caz ca mai dai pe aici esti asteptat cu niste lamuriri la mine sau la oricare alt Mod / Admin. ( + in mp specifica si motivul, inclusiv link spre acest topic )

Posted
Faceti ma tranzactii pe Paypal.

E mai sigur, sau cel putin aveti o sansa sa va recuperati banii inapoi.

Sau aveti sansa sa dati voi teapa cu disputele pizdii . Am vandut in toata lumea prin PayPal , singurii care dupa ce le-am dat ce au cumparat au deschis dispute pe motive inchipuite sunt romanii . Nici macar taiwanezii nu se preteaza la asemenea tepe .

E grav rau ce se intampla cu mentalitatea romanului .

Posted (edited)

sa fugiti si de userl : JohnSmit si ema2peu (e unul si acelasi) (pe mess : wst_x , andrei_cobra) ca si asta e tzepar ma ars de 10 Eur cod de rencarcare.

E TZEPAR!!!!

Edited by blazee
Posted
gunoaie de oameni...ma intreb d nu shia luat ban pana acum..ca vad ca nu sunt singura victima de aici :)

Cand vrei sa cumperi de la cineva ceva verifica cand sa inregistrat pe forum, ce anume a postat pe forum si daca are +rep majoritatea sunt tepari cei care au cateva posturi

Posted
sa fugiti si de userl : zbeng si ema2peu (e unul si acelasi) (pe mess : wst_x , andrei_cobra si ovidiu_ghe2001) ca si asta e tzepar ma ars de 10 Eur cod de rencarcare.

E TZEPAR!!!!

De cand a ajuns zbeng sa dea tzepe de 10 euro ? =)))))) Bai zbengule, ce zice mah dusmanul asta ? :)))))