razors Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 La care banca romaneasca se poate face un card de debit gratuit, platforma VISA, international? Daca se poate.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheTime Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 esti student? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 La toate . Costa 5 lei parca . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razors Posted January 31, 2012 Author Report Share Posted January 31, 2012 La toate . Costa 5 lei parca .5 lei cardul, ok, multumesc, dar taxa de administrare ( sau intretinere ) percepe? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
phreak Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 aia mai e maxim 5 lei pe luna in functie de ce banca alegi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
firewind Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Eu am facut anul asta un card dinasta:Comisioane Visa Electron - Banca TransilvaniaE ok, este gratis, merge paypal-ul, si platile pe net. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ellimist Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Card Student - Carduri - ING Romania.Taxa de deschidere si activare cont: 0 leiTaxa anuala de administrare a contului: 0 leiTaxa de inchidere cont: 0 leiTaxa de emitere a cardului : 0 leiTaxa anuala de intretinere a cardului: 0 leiTaxa activare ING Home'Bank: 0 leiRetragere si depunere de numerar la ING Bancomat: 0 leiRetragere de numerar la bancomatul altei banci din Romania: 0.5% + 2,5 leiComision pentru platile la comercianti in Romania si in strainatate cu ING Card (Visa Electron International): 0 leiComision pentru verificarea soldului: 0 lei Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razors Posted January 31, 2012 Author Report Share Posted January 31, 2012 Eu am facut anul asta un card dinasta:Comisioane Visa Electron - Banca TransilvaniaE ok, este gratis, merge paypal-ul, si platile pe net.Perfect, maine ma duc sa imi fac. Multumesc a lot ! (nu, nu sunt student) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nook Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 la toate bancile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx06costy Posted January 31, 2012 Report Share Posted January 31, 2012 Si eu sunt interesat de un card.Daca reusesti sa iti faci,posteaza te rog mai multe detalii despre card si banca la care l-ai facut.Ms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skribul222 Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Cand mi-am facut card la BRD acum 2 luni m-a costat cardul Maestro 14 lei si taxa de administrare lunara totala e de 7 lei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RyukClau Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 dupa cum a zis Ellimist am si eu un card de debit ING Student de vreo 2 ani si sunt multimit de el. Intre timp mi-am atasat la card un cont in euro care este de asemenea gratuit. Ai si internet Banking tot gratuit.Pana in momentul de fata pretul total al cardului meu este de 3 lei pentru ca am retras odata de la un ATM BCR 100 lei si mi-a oprit 3 lei. In rest 0.Este un card VISA Electron merge pe paypal, pokerstars, clickbet si cam orice site ce accepta plata cu cardul.Te duci la banca cu buletinul si iti face contractu pe loc (singura conditie e sa ai intre 18 si 26 de ani) nu iti trebuie adeverinta de la facultate nici macar carnetul de student.In 3 zile lucratoare te poti duce sa ridici cardul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eu0800 Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 dupa cum a zis Ellimist am si eu un card de debit ING Student de vreo 2 ani si sunt multimit de el. Intre timp mi-am atasat la card un cont in euro care este de asemenea gratuit. Ai si internet Banking tot gratuit.Pana in momentul de fata pretul total al cardului meu este de 3 lei pentru ca am retras odata de la un ATM BCR 100 lei si mi-a oprit 3 lei. In rest 0.Este un card VISA Electron merge pe paypal, pokerstars, clickbet si cam orice site ce accepta plata cu cardul.Te duci la banca cu buletinul si iti face contractu pe loc (singura conditie e sa ai intre 18 si 26 de ani) nu iti trebuie adeverinta de la facultate nici macar carnetul de student.In 3 zile lucratoare te poti duce sa ridici cardul.Si de ce nu spui nimic despre limitarile acestui tip de card? Am un prieten student si are vreo 3 carduri din astea. Cand a vrut sa faca plati online s-a lovit de tot felul de limitari + ca nu poate sa incarce contul de oriunde/oricum. Nu cunosc detaliile dar stiu ca sunt limitari. on topic : Recomand Payonner : 1.Cost 0 2.Foarte flexibil 3. Foarte sigur. Peace . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
actunderdc Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 +1 Ing Student, dupa cum a zis si EllimistIl am de 2 ani, am facut multe plati pe internet cu el nu am avut niciodata nicio problema si nicio restrictie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zatarra Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 +1 pentru ING Student. Il am de 3 ani si nu am avut niciodata probleme cu ei. Eu raman la ei si dupa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RyukClau Posted February 1, 2012 Report Share Posted February 1, 2012 Si de ce nu spui nimic despre limitarile acestui tip de card? Am un prieten student si are vreo 3 carduri din astea. Cand a vrut sa faca plati online s-a lovit de tot felul de limitari + ca nu poate sa incarce contul de oriunde/oricum. Nu cunosc detaliile dar stiu ca sunt limitari. on topic : Recomand Payonner : 1.Cost 0 2.Foarte flexibil 3. Foarte sigur. Peace .Pana in momentul de fata eu nu am avut nici o limitare la el si l-am folosit in general pentru tot felu de plati online.Si aratami u u card ce poate fi alimentat de la orice bancomat. Contul se poate incarca de la ING sau de la orica Camera ING Self-Bank Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...