Guest Kovalski Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Nu mai te ca*a pe tine ca pute. Odata ce acum o luna am facut si a mers si acum nu merge e clar nu nu mi-a mers nu ca nu am stiut.Fa video mah cu data si scrie in video data , si eu imi tai pu*a daca tu faci sa mearga!ai curaj sa verifici video?un retardat pe RST - YouTubein secunda urmatoare iti ceri scuze ca m-ai jignit. Quote
Guest Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 dar ceva automat in curl nu s-ar putea face ? ma tot gandesc si nu am idee cum sa implementez scriptu ala cu un curl ceva Quote
Danyel08 Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 L-am testat, functioneaza.Multumesc. Quote
MagicThunder Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 ai curaj sa verifici video?un retardat pe RST - YouTubein secunda urmatoare iti ceri scuze ca m-ai jignit.Poate ar fi trebuit sa cenzurezi numele si facebookul:) Quote
Guest Kovalski Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Poate ar fi trebuit sa cenzurezi numele si facebookul:)nea.. ce conteaza, m-a pus sa ii fac video sa ii demonstrez ca e retard... i-am demonstrat. Quote
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 vorbeste bah frumos ca nu te-am jicnit nu intelegi ca am facut acelasi lucru si nu a mers! lasa-mi pm cu id-ul tau si intri la mine si daca tu reusesti atunci chiar ca sunt eu prost. Quote
Guest Kovalski Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 (edited) vorbeste bah frumos ca nu te-am jicnit nu intelegi ca am facut acelasi lucru si nu a mers! lasa-mi pm cu id-ul tau si intri la mine si daca tu reusesti atunci chiar ca sunt eu prost.nu te-am jignit ti-am spus doar ca esti retardat. nu este vina mea ca esti tu retardat...ceea ce cauti tu cu video/sa intru la tine sa iti arat este ca sa inveti cum sa rulezi un amarat de script.pentru ca esti retard, nu vrei sa iti fac poze? si/sau sa iti desenez ? si acum te jignesc: ESTI UN PROST! Edited February 16, 2012 by ps-axl Quote
razvan2003 Posted February 28, 2012 Author Report Posted February 28, 2012 hmmm alta metoda m-ai este ?Nu stiu daca "m-ai" exista alta modalitate. Eu zic sa te "m-ai" uiti putin peste ortograme. Quote
zbeng Posted February 28, 2012 Report Posted February 28, 2012 deci postu tau nu ma ajuta cu nimica asa ca nu te preocupa de ortografia altora si joc de glezne Quote
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 nu te-am jignit ti-am spus doar ca esti retardat. nu este vina mea ca esti tu retardat...ceea ce cauti tu cu video/sa intru la tine sa iti arat este ca sa inveti cum sa rulezi un amarat de script.pentru ca esti retard, nu vrei sa iti fac poze? si/sau sa iti desenez ? si acum te jignesc: ESTI UN PROST!Retardat esti tu, am gasit problema am ultima versiune de mozila firefox si are update de asta nu mergea. Am luat una veche si mergea! Jet. Quote
newgenerationcrew Posted March 3, 2012 Report Posted March 3, 2012 Imi face si mie careva o interfata grafica sa apas pe un buton si sa faca toata treaba? Quote
matz9101 Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 nush cum adica unde trebuie sal bag ca nu inteleg Apesi Shift+Ctrl+J si-l introduci acolo Quote
MARIUSCS Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 Imi face si mie careva o interfata grafica sa apas pe un buton si sa faca toata treaba?Off:Ce lenes esti ,sau probabil e modul tau de a spune ca nu te descurci:-?On:Mie imi merge perfect in Chrome Quote
-DG-DreameR Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 Ms, Functioneaza perfectGood Job Quote
Genius++ Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Resource interpreted as Script but transferred with MIME type text/plain: "http://flo0d.googlecode.com/files/fl00d.js".Uncaught TypeError: Cannot read property '1' of nulIn Chrome Quote
chioara3 Posted September 22, 2012 Report Posted September 22, 2012 Pot face unu mai bun si mai simplu in vb... Quote