hKr Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 Fast RDP Brute v1.1.2The program is used for remote auditing system studied for the presence of vulnerabilities in the authentication:a weak password and the presence of a password in the list of the most famous.Works on Windows 2000, XP, Vista, 7,2000 / 2003/2008/2008 R2 Server.Uses pure RDP 5 protocol. (Windows XP/2003 Server/2008 Server/2008 R2 Server/Vista/7)Unlimited number of threads. (Recommended from 30 to 120)Exceptional speed, up to 120 passwords per second. (Error control is used to accelerate)Descarcare: Fast RDP Brute v1.1.2Official: HaCkEd By An0nymous (Se pare ca au luat deface) Quote
UnixDevel Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 hacked by ... ce ai pus in el omule Quote
hKr Posted February 1, 2012 Author Report Posted February 1, 2012 Uitete mai bine ce scrie si ce se afla acolo.Acest site "frdpb.hut2.ru" este official-ul de la "Fast RDP Brute" la care se pare ca au primit deface si ce are ca titlu pagina "HaCkEd By An0nymous ".Nu am facut eu nimic la el. Ti se pare ca am vreo legatura sau scrie hKr pe site ? Sau ca dau eu deface-uri ?Mirror Quote
blazee Posted February 1, 2012 Report Posted February 1, 2012 nu merge, nu se deschide....?????? Quote
dukyshor Posted February 2, 2012 Report Posted February 2, 2012 nu merge...dau dublu click pe executabil ..apare fereastra si dispare imediat o.O !? Quote
doiulyka Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 Intradevar, nu este functional.. am testat si pe 32 si pe 64 bit.. Quote
dukyshor Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 nu stiu de ce deschideti topicuri cu porcarii..whatever Quote
hKr Posted February 18, 2012 Author Report Posted February 18, 2012 (edited) Daca te referi la "doiulyka" ar fi bine sa te uiti inaintea lui cine a mai postat (tu in urma cu 2 saptamani, in caz ca ai uitat).Daca te referi la mine, l-am pus pentru ca lumea vinde "porcaria" asta de scanner.Vezi RST Market -> [Vand] Scanner (BruteForce) pentru RDP-uri NOU (pretinde ca e PRIVAT dar si NOU si ca ar fi facut de un prieten de al lui.)Daca este porcarie de scanner, fa tu unul ce face minuni.De bine de rau functioneaza si mai nou se si vinde dupa cum se pare chiar daca (el este public si o "porcarie" de scanner). Edited February 18, 2012 by hKr Quote
jsmith250 Posted February 18, 2012 Report Posted February 18, 2012 scannerul asta a functionat prin vara, pe la sfarsitu verii a inceput sa nu se mai deschida nu stiu care e treaba dar se pare ca programu se connecta la un server de a lu nea rusu care l-a facut si probabil ce prindea i se trimiteau si lui, odata ce nu mai merge serveru ala nu se mai deschide programu, alta explicatie nu vad. si era fff bun prindea 100 de nt-uri pe zi. Quote
cl4u123 Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Daca te referi la "doiulyka" ar fi bine sa te uiti inaintea lui cine a mai postat (tu in urma cu 2 saptamani, in caz ca ai uitat).Daca te referi la mine, l-am pus pentru ca lumea vinde "porcaria" asta de scanner.Vezi RST Market -> [Vand] Scanner (BruteForce) pentru RDP-uri NOU (pretinde ca e PRIVAT dar si NOU si ca ar fi facut de un prieten de al lui.)Daca este porcarie de scanner, fa tu unul ce face minuni.De bine de rau functioneaza si mai nou se si vinde dupa cum se pare chiar daca (el este public si o "porcarie" de scanner). Vezi bai nenea? al meu se deschide pentru ca nu e FREEWARE. in fine o gasca ramai Quote
verde_888 Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 La incercarea de conectare ceva urla la mine -malware detected!. Quote
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted February 19, 2012 Report Posted February 19, 2012 Unu zice da unu zice nu, pana la urma:-? merge? Quote
cl4u123 Posted February 23, 2012 Report Posted February 23, 2012 (edited) Unu zice da unu zice nu, pana la urma:-? merge?Stii care e faza? Eu l-am pus la vanzare cu un passfile facut de mine care prinde bine, si gasca asta l-a pus "free" cu passfile standard care nu ia nimic... dar culmea, nici programul nu merge.EDIT: Si ca sa lamuresc pe aceasta GASCA aka hKr, varianta nici macar FREE nu mai e, pentru ca a taiat rusul toate legaturile in el, iar ca sa-l primesti tre sa platesti. Si de aia il vand eu. Iar rusul din cate am auzit ii dai bani si iti da ignore. So... Nu costa si treaba asta ca a fost crackuit ? Sau ar trebui sa fie totul moca? In fine.. asa-s bagatorii de seama Edited February 24, 2012 by cl4u123 Quote
PhoneNA Posted March 14, 2012 Report Posted March 14, 2012 Fast RDP Brute v1.1.2 Il are cineva pana la urma in versiunea privata ?? Quote
jacki Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 (edited) Fast RDP Brute v1.1.2 Il are cineva pana la urma in versiunea privata ??dacine ma ajuta cu un scanner pt smtp(tot privat,sau ceva ce i-si face treaba) pe windows i-l dau la schimb. Edited March 19, 2012 by jacki Quote
ripoff Posted March 16, 2012 Report Posted March 16, 2012 (edited) 10 LR functional pm cine vrea,nu e privat si are probleme cu fonturile dar scaneaza normal Edited March 16, 2012 by ripoff Quote