tar_gz Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Se poate face un "virus" care sa controleze un alt PC? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel87 Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Foloseste DarkComet si cu ala poti controlaPC-ul victimei daca ia virusul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrXt Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Da. (ontopic) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tar_gz Posted February 4, 2012 Author Report Share Posted February 4, 2012 Foloseste DarkComet si cu ala poti controlaPC-ul victimei daca ia virusul L-am descarcat si l-am testat, mi se pare prea simplu adica iti creaza un executabil si doar trebuie sa-l deschizi. Iar din ce am observat trebuie sa fac pentru fiecare PC cate un executabil. Nu prea imi este de ajutor asa, dar oricum merci.Are cineva alte idei? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daatdraqq Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 L-am descarcat si l-am testat, mi se pare prea simplu adica iti creaza un executabil si doar trebuie sa-l deschizi. Iar din ce am observat trebuie sa fac pentru fiecare PC cate un executabil. Nu prea imi este de ajutor asa, dar oricum merci.Are cineva alte idei?Ai observat gresit . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blondudok Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 Ai nevoie de no-ip server ? DNS ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpionadi Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 L-am descarcat si l-am testat, mi se pare prea simplu adica iti creaza un executabil si doar trebuie sa-l deschizi. Iar din ce am observat trebuie sa fac pentru fiecare PC cate un executabil. Nu prea imi este de ajutor asa, dar oricum merci.Are cineva alte idei?Bai nene, dute ma si lasa-ne, adica tu habar nu ai cu ce se "mananca" un troian si dupa ce ca omul incearca sa te ajute te mai dai si inteligent, ca "ti se pare cam prea simplu", dar ce ai vrea sa te roage el si sa iti spuna el ce sa faci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tar_gz Posted February 4, 2012 Author Report Share Posted February 4, 2012 Ai observat gresit .L-am pus pe un rdp si vad ca nu are succescBai nene, dute ma si lasa-ne, adica tu habar nu ai cu ce se "mananca" un troian si dupa ce ca omul incearca sa te ajute te mai dai si inteligent, ca "ti se pare cam prea simplu", dar ce ai vrea sa te roage el si sa iti spuna el ce sa faci?DA! esti multumit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpionadi Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 L-am pus pe un rdp si vad ca nu are succescDA! esti multumit?Nu!, Vreau sa te vad in ghilotina Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabriel87 Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 @tar-gz , dute si papa laptic ca esti cam prostutz.. nu ai nici un habar sa setezi un rat si sa iti faci un DNS sa nu tot faci de fiecare data executatabil daca dai pe Youtube si scri Darkcomet rat tutorial iti da o multime de tutoriale.. dar tu vrei mura in gura . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnixDevel Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 tare rau omul .... ...ce sa faca si el ma ,vrea sa devina "Hacker"......cred ca sa discutat si rasdiscutat ,testul cu broastele ..sau area vip ,platibila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tur334vl Posted February 4, 2012 Report Share Posted February 4, 2012 trebuie sa intelegem ca pe uni ii mai bate engleza .. ca la scoala invata rusa ca pe timpul lui ceasca ! se pare ca uni nu sunt in pas cu tehnologia ! @tar-gz : daca iti dadeai interesul sa cauti tutoriale gaseai ! dupa ultimele studii GOOGLE e cel mai bun prieten al omului Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tar_gz Posted February 5, 2012 Author Report Share Posted February 5, 2012 @tar-gz , dute si papa laptic ca esti cam prostutz.. nu ai nici un habar sa setezi un ratsi sa iti faci un DNS sa nu tot faci de fiecare data executatabil daca dai pe Youtube si scri Darkcomet rat tutorial iti da o multime de tutoriale.. dar tu vrei mura in gura . . Merci de compliment, nu aveam cum sa stiu sa setez un rat daca nu am umblat pana acum cu el. Bine, bravo tu te-ai nascut destept;)@n3curatutare rau omul .... ...ce sa faca si el ma ,vrea sa devina "Hacker"......cred ca sa discutat si rasdiscutat ,testul cu broastele ..sau area vip ,platibila Vezi undeva ca cer sau am intentia sa devin "hacker"? Eram doar interesat sa-l folosesc doar pentru "uz personal si non-comercial".@tur334vltrebuie sa intelegem ca pe uni ii mai bate engleza .. ca la scoala invata rusa ca pe timpul lui ceasca ! se pare ca uni nu sunt in pas cu tehnologia !@tar-gz : daca iti dadeai interesul sa cauti tutoriale gaseai ! dupa ultimele studii GOOGLE e cel mai bun prieten al omului google is god! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nytro Posted February 5, 2012 Report Share Posted February 5, 2012 Topic de cacat, se muta la gunoi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...