Jump to content
saveS

Salutare..

Recommended Posts

Salut smartasses , m-am facut cont aici doar ca sa va citesc, sa va studiez si eventual sa invat si eu ceva .. majoritatea celor de aici sunt niste pietre neslefuite care mai ies din cand in cand la suprafata prin ceva extraordinar , revolutionar. Imi doresc sa fiu aici atunci cand acel cineva iese la suprafata cu ceva imens , extraordinar , revolutionar astfel incat sa pot sta in scaunul meu confortabil si sa va aplaud , chiar daca nu am cunostintele necesare de a intelege procesul , ma pot bucura alaturi de voi de rezultate; Daca vreti sunt aici ca un fel de groupie care va sustine !

Deasemenea vreau sa stiu daca am vreo sansa < daca la liceu nu prea mi-a placut informatica din cauza profesorilor nemotivati sa ne invete , sau a colegilor care ma corupeau sa jucam mu sau cs> mai am vreo sansa sa pot sa invat de la 0 cum sa accesez prin sql sau alte metode de inject sau mai stiu eu ce , cum sa sparg parola unui website?

Big up !

Astept re: maxim de ironice , rautacioase , e normal eu sunt Nob lvl 0 si voi majoritatea ati trecut de Master lvl99 !

Deasemenea vreau sa stiu daca am vreo sansa < daca la liceu nu prea mi-a placut informatica din cauza profesorilor nemotivati sa ne invete , sau a colegilor care ma corupeau sa jucam mu sau cs> mai am vreo sansa sa pot sa invat de la 0 cum sa accesez prin sql sau alte metode de inject sau mai stiu eu ce , cum sa sparg parola unui website?

DA, daca te pui pe treaba, citesti tot ce gasesti pe aici de hacking si experimentezi intai pe pc-ul propriu (virtual box)...

O recomandare: in nici un tutorial nu iti va scrie cum sa ataci ceva si cum sa ataci fara sa fi descoperit, astea sunt secrete care le inveti in timp si nici atunci nu poti fi sigur ca esti asigurat 100% ;) asa ca spor la studiu si sper sa nu auzim de tine la tv :))

Pai singura metoda actuala pe care o stiu de "atac" este Havij free < si metoda de protectie usa dubla de fier >

De unde incep ? Gasesc : "cum sa ma protejez contra XSS, CSRF, RFI, MYSQLI, Header Injection si restu" la fratele google ?

Sugestii- niste manuale solide <pdf> + <tutoriale> va rog !

Ma apuc sa invat!

Lecitina- Check!

Camera luminata- Check!

Dispozitie buna- Check!

Vreo idee cum sa absorb intr-un timp mai scurt un volum mai mare de materie ?

te crezi in matrix? dai un telefon si ti se incarca in creier informatia? :))

nu cred ca gasesti cursuri de securitate... singura sansa e sa tocesti incet incet tot ce gasesti pe net, sa experimentezi si sa te documentezi mereu...

Guest Kovalski

bine ai venit, relaxeaza-te si incepe cu inceputul adica cu invatatul. degeaba vrei sa inveti tot mult si repede pentru ca nu o sa faci nimic asa.. in caz ca vrei sa inveti vre-un limbaj de programare ti-as recomanda python sau php

cel mai important lucru: asculta priveste si invata.

Guest Kovalski

lasa injectiile, mai ai de mancat mult pana acolo de ce toata lumea vrea sa dea deface si prostii deastea nu inteleg

nu asta este scopul in hacking daca spargi un site crezi te va face bun? din contra asta nu este nici o smecherie

fa ceva util cu timpul tau, cum am spus si mai devreme invata un limbaj sau invata sa folosesti un sistem linux

mult mai bine decat sa dai deface la lumeacopiilor.ro

Nu asta ma intereseaza , am un site pe care il urmaresc , nu vreau sa ii dau numele aici ca sa se faca legatura inapoi la mine , vreau sa il desfac eu imi trebuie db. atat nimic mai mult nu vreau sa fac cariera aici ca nu am foarte mult timp liber desi mi-ar placea..

iau un eepc de la "baieti" special pentru treaba asta < am invatat sa sparg wep si wpa cu backtrack aircrack-ng > il iau in masina caut o retea wifi ma conectez si totusi vreau sa stiu si sa ascund ip dar mai ales ce fac mai departe habar nu am cum ajung la db, ca havij ci siguranta nu o sa ma ajute ! si ca sa il cumpar pe cel pro cu 200$ trebuie sa le trimit poza cu cardul in mana , poza la card etc.. si nu vreau e panica !