shaggi Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 (edited) Deci dupa cum vedeti din titlu, un partid de agarici care nu suporta tigani a ajuns la concluzia ca si Romani se duc acolo sa fure.Ei s-au gandit sa faca un site in care oricine sa raporteze imigranti romani, bulgari si polonezi:|. Deci eu recomand ceva:)Siteul respectiv: Partij Voor de VrijheidSQLi: Agendaprin post : filter_order=a.dates&filter_order_Dir=A%00xa7si Apache httpd Remote Denial of Service (memory exhaustion)Deci daca aveti ceva de gand aveti mana libera:)SursaPS. Daca am gresit categoria rog un admin sa mute:)LE:Shared hosting www.wildersontrial.comwww.pvv.nlwww.geertwilders.nlwww.wildersproces.nlwww.vriendenvandepvv.nlwww.pvveuropa.nlwww.pvvalmere.nlvriendenvandepvv.com Edited February 10, 2012 by shaggi Quote
Cheater Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Hmm important este sa se faca diferenta intre Romani si tigani, tiganii care comit infractiuni pot fi dusi in lagar la munca fortata, sau ideal trimisi la strabunicii lor in India, sa-si faca tara! Quote
daatdraqq Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Hmm important este sa se faca diferenta intre Romani si tigani, tiganii care comit infractiuni pot fi dusi in lagar la munca fortata, sau ideal trimisi la strabunicii lor in India, sa-si faca tara!Ca sa se faca aceasta diferenta trebuie in primul rand sa ne lepadam noi de ei . Daca noi ii tinem in brate (la conducerea tarii ma refer)si le luam apararea mereu e normal sa fim bagati la gramada .Daca te bagi in tarate te mananca porcii . Quote
EterNo Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 shaggi aflami username/password si ii dau eu deface. Quote
mebo Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 Nu mai scapam de tiganii astia.....ne-au facut de ras peste tot si or sa ne dea si afara din tara Quote
saveS Posted February 10, 2012 Report Posted February 10, 2012 shaggi aflami username/password si ii dau eu deface.Mai bine pune asta in header : http://imm.io/ghxJ Quote