Jump to content
dixongsm

Credit moca Orange şi Vodafone

Recommended Posts

Posted

Incredibil!!! voi vre?i s? face?i din asta un business?? Mai gândi?iv? si la al?ii...

Din punctul meu de vedere este un subiect închis, dac? cineva are acesta autoritate poate s?-l mute/?tearg?.

Pe viitor promit c? nu mai fac gre?eli de acestea.

Posted
Cum plm nu va merge ca eu am incarcat 50 euro....

Sunt mai multe coduri care merge sigur cu 5-10 euro

Astea de mai sus sunt de 3 euro toate

Mai taie din ele da-le dreacu !

Daca e mai multe coduri care merge sigur... atunci sigur merge codurile de 5-10 euroi.

Posted

Nu am incarcat, pt ca nu am incredere. Nimic pe lumea asta nu este gratis. O sa vedeti in curand. Am o oarece banuiala ca o sa pierdeti mai mult la final. Probabil acel numar se va autoalimeta din creditul vostru in curand. Sau cine stie ce dracovenie nemaiauzita sunt si "cadourile" astea.Tare sunt curios. Mai bine sa nu am dreptate...

Posted
Nu am incarcat, pt ca nu am incredere. Nimic pe lumea asta nu este gratis. O sa vedeti in curand. Am o oarece banuiala ca o sa pierdeti mai mult la final. Probabil acel numar se va autoalimeta din creditul vostru in curand. Sau cine stie ce dracovenie nemaiauzita sunt si "cadourile" astea.Tare sunt curios. Mai bine sa nu am dreptate...

folder_fonmoney_r_1212-1.png

Posted
probabil ca o sa trimita ceva informatii promotionale ( spam ) atat si doar atat.

Exact. E doar o reclama sa-si atraga clientii. Cum codul promotional a expirat, acum exista cea de incarcarea a cartelelor prietenilor din tara, prin voucher FonMoney 5 , 10 , 20 EURO + TVA.