sharku Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Salutari. Cum pot ascunde ip-ul public al meu cu alt ip. Doresc acel ip sa fie mascat inclusiv pe server cs metin etc.Eu am ip dinamic, am nevoie de ip static care sa il pot pune manual si sa il am o perioada lunga de timp. Ma poate ajuta cineva? Quote
sharku Posted February 13, 2012 Author Report Posted February 13, 2012 pei nu stiu sa le configurez degeaba. Ma ajuti sa configurez thor? Quote
sharku Posted February 13, 2012 Author Report Posted February 13, 2012 nu am activat in domeniul acesta, am invatat din rst altele Quote
player81 Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Y U NO google it? Sau mai bine zis youtube it! Quote
maftrunk Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Dai si tu un search pe forum,google,etc esti si penibil sa ceri asa ceva as intelege un script sau altceva da nu cum sa configurezi un kkt de browser.Pe orice site al producatorului specifica absolut tot configurare,utilizare,avantaje,etc.https://www.torproject.org/ bafta Quote
dekeeu Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Si cum mascati voi cu TOR ip-ul la cs / metin...?? Quote
sharku Posted February 13, 2012 Author Report Posted February 13, 2012 am mentionat ip ul peste tot nu numai la browser, ca acolo stie orice but. toti spuneti tor, dar cine da vpn free Quote
GenesisXK Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Downloadeaza HotSpot Shield, doar dai connect si ti-ai schimbat ip-ul peste tot. Quote
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 Daca dadeai un search gaseai! Quote
oollyyoo Posted February 13, 2012 Report Posted February 13, 2012 ProxyUn “proxy” este un program care foloseste la ascunderea adresei IP a calculatorului…Exista mai multe tipuri de proxy: Proxy Online Program ProxyAcum unii din voi se intreaba Care e mai bun? Care e mai eficient? Care ce face?Proxy onlinePai…este simplu ProxyOnline este un site unde introduci o adresa unde ai primit “Deny IP”(Adresa ta IP nu mai poate accesa adresa udne ati primit acest Denny) sau “Ban IP” (IP tau este blocat,nu mai poti vedea continutul adresei respective). Ce este de facut in asemenea situatii?Nu este nimic greu,accesam un site care ofera asemenea servicii ( ex: Proxy Online in Romania ) introducem adresa site-ului dupa care apasam “ENTER” si totul este OK.Program ProxyTot ce trebuie facuta este sa descarcam un program care face asa ceva ( ex: Real Hide IP ) il deschidem alegem “tara de unde vrem sa avem ip” si dupa totul este gata… Recomand Program Proxy deoarece schimba ip la tot pc nu doar cand intrii pe un site ai alt ip.SURSA: oollyyoo[.]info Quote
sharku Posted February 13, 2012 Author Report Posted February 13, 2012 am nevoie de un ip static fals pe o perioada lunga la pc. nu il folosesc pe partea web ci intr-un tool pe metin2 Quote
sharku Posted February 14, 2012 Author Report Posted February 14, 2012 am incercat toate variantele, nu am ip static, acel ip ramane doar cat sunt conectat pe server. Real hide ip ramanea ip ul dar el era activ doar pe browser. alte idei? Quote
Active Members Fi8sVrs Posted February 14, 2012 Active Members Report Posted February 14, 2012 https://rstcenter.com/forum/48801-free-vpn-pentru-3-luni.rst Quote
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted February 15, 2012 Report Posted February 15, 2012 Mai rar pe game, iti recomand Hide ip easy pentru browser, merge perfect si iti baga ip de spania/italia etc. Daca vrei link lasa-mi un pm. Quote
TmKdRaKe Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 cu proxy cred ca e cel mai simpluincearca cu tormerge pe portu 8118 parca Quote