Mandrake1942 Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 SalutTrebuie sa downloadez de pe un site mai multe fisiere cateva sute de pdfuri si sa le arhivez ( work related task )cum as putea face asta oarecum automat cu un program care sa-mi downloadeze contentul de pe site sau ceva de genul.Multumesc Quote
crs12decoder Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 (edited) Ori faci un script care sa ti le downloadeze ori folosesti un web page downloader, Recomandabila prima varianta.Ai putea pune site-ul aici. Poate e cineva dispus sa faca scriptul pentru tine.Google Edited February 16, 2012 by crs12decoder Quote
Mandrake1942 Posted February 16, 2012 Author Report Posted February 16, 2012 Siteul nu se poate accesa decat din interiorul companiei din pacate si sunt documente secrete.Mi-ar lua 1 saptamana sa stau sa le downloadez manual si sigur o sa ratez 1-2 Am incercat pana acum 3 programele Httrack Wget si inca 1 dar nu am reusit sa fac nimic ... nu stiu sa le folosesc cred, singurul care a mers ( cat de cat ) a fost httrack care a downloadat html poze scripts dar fara pdf desi i-am zis sa downloadeze si linkurile si sa dea search si sa downloadeze fisierele cu extensia.pdfA little help pls Quote
actunderdc Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 Cu wget. Documenteaza-te. Foloseste comenzile: man wgetwget --help Quote
Mandrake1942 Posted February 16, 2012 Author Report Posted February 16, 2012 pai unde sa scriu comenzile alea am gasit cateva tutoriale pt wget ( ex. Asta/ ) dar nu zice nicaieri in ce consola sa bag comenzile, eu folosesc windows xp btw si am wget portabil. Quote
UnixDevel Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 stie http track sa scoata si fisere pdf ... doar ca trebuie setat corect ... Quote
Mandrake1942 Posted February 16, 2012 Author Report Posted February 16, 2012 stie http track sa scoata si fisere pdf ... doar ca trebuie setat corect ...Ma ajuti te rog sa-l setez ? sau sa ma indrumi spre un tutorial easy to understand.MersiBtw am tot versiunea portabila si la httrack Quote
UnixDevel Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 de ce nu emrgi pe versiunea full ,ce tutorial sa iti dau ...uitate la settings cand faci proiectul ai acolo ce vrei tu sa downladezi ..extensii de fisiere .. dami add pe mess bogdan.izdrail si te pot ajuta remote Quote
Mandrake1942 Posted February 16, 2012 Author Report Posted February 16, 2012 Sunt la munca, nu am drepturi de admin sa instalez programe iar programele de IM sunt blocate la fel si serviciile de email.Am mai incercat cu httrack si tot n-am reusit ... am bagat in setariel alea la extensie PDF si am dat in toate optiunile alea sa caute in tot si toate ... si nu descarca nici 1 pdf * lunch break * Quote
connected Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 cred ca te va ajuta ceva de genu httrack sau teleport, chind vei face projectul te va intreba ce fisiere sa downloadeze, si tu pune numai *.pdf Quote
Mandrake1942 Posted February 16, 2012 Author Report Posted February 16, 2012 (edited) Nu merge sa ma pis pe ele am selectat sa caute doar *.pdf am scos si alea default dupa care da el search dar la final tot pe alea le cauta baga-mi-as pl in el.Nu stiu ce sa-i mai fac si nu gasesc nici un ghid pt a seta httrack sa caute doar pdfL.E Am gasit intr-un final 1 addon firefox care merge perfect ( downthemall ) ... doar ca nu are prea multe optiuni dar oricum imi scurteaza munca semnificativ. La alea cu sute de optiuni te uiti ca broasca-n teava si nu faci nimic ... Edited February 16, 2012 by Mandrake1942 Quote
crs12decoder Posted February 16, 2012 Report Posted February 16, 2012 PHP + cURL atunci.Inveti sa faci sau iei pe cineva de incredere care sa te ajute. Quote