Jump to content
Guest Kovalski

Pagina facebook

Recommended Posts

Guest Kovalski
Posted (edited)

Salut, tocmai ce am creeat o pagina pe facebook.

Ideea este sa postam acolo muzica buna, orice gen de muzica cu exceptia manelelor, dar sa fie de calitate.

am nevoie de 2,3 admini sa administreze pagina si sa posteze muzica buna, oameni cu ureche muzicala.

cui ii place este rugat sa dea like.

cine doreste sa fie admin este rugat sa imi posteze aici un link de la o melodie, sa ma surprinda.. daca e suficient de buna sugestia voastra deveniti admini.

pagina se numeste playlist.ro

puteti scrie in bara de cautare playlist.ro sau sa accesati direct linkul

www.facebook.com/playlist.ro

Edited by ps-axl
Guest Kovalski
Posted

pai eu vreau admin sa stearga continutul inadecvat nu pe cel adecvat :))))

Guest Kovalski
Posted

se numea ps-axl.net dar l-am redenumit in playlist.ro pentru ca ps-axl.net nu prea avea legatura cu muzica :))

Guest Kovalski
Posted

Thumbs up!

in legatura cu subiectul de mai sus, doresc sa imi recomandati ceva muzica buna ca sa pun pe pagina.. apreciez orice fel de muzica, cu exceptia muzicii tiganesti, si alte puscarii deastea.

postati aici cateva sugestii de melodii.

Posted

Sincer, nu gasesc nimic mai lipsit de imaginatie si personalitate decat sa ceri cuiva sugestii de muzica buna. Fiecare asculta ce ii place. Tu nu stii nimic din ceea ce numesti "muzica buna?

Guest Kovalski
Posted

@Ellimist,

Pagina nu este facuta pentru mine, ci pentru publicul larg, nu am cum sa pun doar ce imi place mie.

de aceea am cerut sugestii pentru ca sa pun o varietate cat mai mare de muzica sa acopar toate gusturile.

daca ar fi fost sa o fac personala as fi postat decat melodii care imi plac mie. in fine sper ca ai inteles ideea.

Guest Kovalski
Posted (edited)

@wvw multumesc, foarte bun, apreciez.

@Restul, inca mai astept sugestii.

Edited by ps-axl
Posted

Eu iti pot recomanda o varietate de tendinte, aparitii, genuri aparte si noutati in muzica. Mai jos ai cateva din ce pot oferi. In principiu sunt axat pe muzica house, cu toate ramurile sale.

Blazin squad - Here 4 One - YouTube

Rihanna ft. Chris Brown -Birthday Cake (Remix) [New Song 2012] in HD - YouTube

Giuseppe Cennamo - El Gitano (2000 and one hands in the air remix) - YouTube

Dubstep Violin Jam - World's First Dubstep Violin - YouTube