Jump to content
selected

Proiecte cu finantare de la UE

Recommended Posts

Sunt tanar, am 18 ani si vreau sa imi pornesc o afacere.

Afacerea pe care doresc sa o dezvolt este o ferma de iepuri de casa. Am ceva experienta cu iepurii, fiindca am crescut cativa in numar mic.

Stie cineva ceva despre fondurile UE nerambursabile si care sunt cerintele ? Chestii concrete, nu aberatii de pe Google.

Daca cunoasteti pe cineva care se ocupa cu proiecte si chestii de genul va rog lasati aici ceva detalii sau pe PM :)

Edited by selected
Link to comment
Share on other sites

Recent o firma cu care colaborez a accesat un proiect. Sincer sa fiu m-am speriat de ce cantitate uriasa de informatii care trebuiesc plus ca unele chestii mi s-au parut absurde. De exemplu printre alte produse trebuia sa achizitionet 30 licente antivirus. Am luat o licenta colectiva pentru 30 utilizatori deoarece firma de unde am cumparat vindea antivirusul astfel:

1 licenta---x lei

3 licente--- y lei

x licente---oferta personalizata

Chestia e ca la 1 licenta x 30 utilizatori am platit cu mult mai putin decat 30 licente x 1 utilizator, dar pentru aceasta era sa pierdem proiectul deoarece pentru cel venit in control 30x1!=1x30

Un alt exemplu :

am luat un abonament de internet de 50 lei dar pentru asta a trebuit facuta licitatie si completat un dosar de vreo 200 pagini cu N semnaturi. Daca imi aduc bine aminte providerul a trebuit sa puna la dosar inclusiv proces verbal de protectia muncii a angajatilor cand au intins cablu, certificat de la fisc ca nu are datorii la stat samd.

Link to comment
Share on other sites

?i eu a? fi interesat s? încep o mic? afacere. Am în?eles c? se ofer? ceva finan??ri de la UE pentru tineri (eu am doar 16 ani). A? putea s? deschid un SRL dac? nu sunt major (din câte cred, nu prea)? ?i cam ce alte lucruri ar fi necesare?

Nu poti sa-ti deschiz firma daca nu esti major.Ai putea sa faci firma pe numele cuiva de incredere.

Link to comment
Share on other sites

da am vrut sa iau eu pentru firma tatalui meu am facut toate actele dar ghici ce ei vor 20% ca sa aprobe proiectul... Fuck off!!!

20 % doar la aprobat ..dar sa iti mai faca si proiectul cineva ...cred ca din 10.000 daca mai ramai cu aprox. 5000 ...e romania ;)

Link to comment
Share on other sites

Ma gandeam ca are cineva idee ce si cum. Am inteles si eu ca e hartogaraie multa. Si de chestia aia cu 10.000e pentru tinerii initiatori sau ceva de genu, dar nu stiu nimic concret.

am avut un prieten care pentru prima afacere(aia 10.000 euro) si-a depus dosaru (era facut de altcineva ,conditia era ca daca il aproba 10 % ii revine lui) dar nu sa aprobat din nustiu ce motiv

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...