Moderators Dragos Posted March 12, 2012 Moderators Report Posted March 12, 2012 Spuneti aici tot ceea ce v-a placut si nu v-a placut la jocul Travian (de cand a aparut pana acum la v4). Voi deschide un server privat de Travian si voi tine cont de parerile voastre. Quote
ecou Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 cum adica privat ? licenta lor iar tu ce vei face? Nu e asta prea important + ca trebuie sa fiu la subiect: am jucat travian doar pana la primele schimbari si nu prea am stat sa vad ce e acum dar din ce am auzit nu e crima dar nici mai bine cu mult nu e. Pentru cine stie sa joace e chiar un joc bun. Ce NU mi-a placut au fost multihunterii aia corupti care aveau si conturi si se ofticau ca alianta de pe 25 rupea primele 3 aliante printre care si ei (daca vreti detalii spuneti). Ceea ce a fost frumos a fost faptul ca puteai face ce si cand vroiai cu exceptia cand un MH nu te lasa sa accesezi serverul sa te atace el cu contul lui. SFAT: baga si varianta 2x si 3x si 10x si normala daca tot faci sv deoarece tre sa aleaga fieare ce-i place Daca ai si o traducere in alte limbi iti mai fac si eu reclama pe ici pe colo Quote
H4ck3rPr4fz0rrr. Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 spuneti aici tot ceea ce v-a placut si nu v-a placut la jocul travian .Nimic. Quote
AlStar Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Eu am jucat travian.. cand era V3 cred..anu' trecut si acu 2 ani...cam asa.Mi-a placut, era distractiv. Ma cam suparasem la un moment dat ca devenisem cam dependent.N-am ajuns niciodata pan la WW. Quote
Moderators Dragos Posted March 13, 2012 Author Moderators Report Posted March 13, 2012 @ecou: Am inceput sa construiesc pe scriptul de la TravianX. Vor fi doua servere: unul clasic (v3) si unul normal (v4). Viteza de joc, aceasta va putea fi modificata de fiecare utilizator in parte si vor exista de asemenea si niste restrictii ca sa nu se atace jucatorii aiurea. In legatura cu MH, am gasit persoane ok care vor si pot sa se ocupe.@H4ck3rPr4fz0rrr.: Vino atunci cu sugestii Quote
TheWiner Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 @Synthesis eu am jucat travian de mult timp, si pot sa iti spun ca cea ce mia placut e V3, o fost cel mai reusit server. V4 cand lam vazut nici nu am mai jucat Cand deschiz sv privat te rog da un pm sa vad cum ii Quote
Moderators Dragos Posted March 13, 2012 Author Moderators Report Posted March 13, 2012 @Synthesis eu am jucat travian de mult timp, si pot sa iti spun ca cea ce mia placut e V3, o fost cel mai reusit server. V4 cand lam vazut nici nu am mai jucat Cand deschiz sv privat te rog da un pm sa vad cum ii Te anunt. In principal in vara dau drumul la o versiune beta. Quote
ecou Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 Synthesis ori faci alt topic sa ne anunti pe toti, ori tot pe acest topic vii cu un comentariu pentru a fi lumea informata. Ca si idee: cum adica fiecare alege viteza ? Pe acelasi sv eu aleg 5x si unu normal spre exemplu... cum crezi tu ca va fi ala vreodata in fata mea ? Explica mai pe intelesul meu poate n-am citit bine Quote
crs12decoder Posted March 13, 2012 Report Posted March 13, 2012 (edited) Nu inteleg...Daca tot te apuci sa copiezi un intreg sistem de joc, cu acelasi volum de munca ai putea sa creezi ceva original.Exista o sansa sa aiba mult succes si sa castigi bine.Copia e... tot copie... Edited March 13, 2012 by crs12decoder Quote
Moderators Dragos Posted April 3, 2012 Author Moderators Report Posted April 3, 2012 Am deschis serverul in varianta alfa. Caut oameni care vor sa testeze. Quote