yoyois Posted March 18, 2012 Report Posted March 18, 2012 (edited) Faceti un programel/program/aplicatie (in ce vreti voi)gen: Conway's Game of LifeTrebuie sa contina niste reguli simple si sa imite un organism viu!da-ti frau liber imaginatiei!PM me pt ajutor! Edited March 18, 2012 by yoyois Quote
SilviuSDS Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 Are you serious?? Ai vreo tema sau ai nevoie de asa ceva si nu stii cum sa faci rost gratis de ea? Quote
ionut.hulub Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 Conways game of life e simplu de implementat. mai greu e sa faci un algoritm eficient.nu stiu sigur daca poate fi incadrat la inteligenta artificiala totusi pentru ca exacuta niste reguli foarte simple si nu invata pe parcurs. Quote
SilviuSDS Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 Conways game of life e simplu de implementat. mai greu e sa faci un algoritm eficient.nu stiu sigur daca poate fi incadrat la inteligenta artificiala totusi pentru ca exacuta niste reguli foarte simple si nu invata pe parcurs.Daca e simplu atunci fa-l, nu ti-a cerut un algoritm eficient ci doar un algoritm. Eu i-am spus verde in fata omului ca nu vreau sa-l fac, nici ca stiu, nici ca nu stiu. Asa ca sufla-ti mucii in fasole. Quote
yoyois Posted March 19, 2012 Author Report Posted March 19, 2012 Programul se gaseste Free Source pe net! (in vb)Nu nu am nevoie de el,e o Competitie [challenges]!Nu e inteligenta artificiala e mai mult un generator.Daca sunteti smart enough astept dovada! Quote
cmiN Posted March 19, 2012 Report Posted March 19, 2012 ^ Imi da 2 erori de cast si inca 2 warninguri, toate legate de conversia din void*[*] in altceva, le rezolv (desi nu cred ca era comportamentul dorit) si apoi imi crapa la executie din prima, fara sa afiseze ceva. Quote
ionut.hulub Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 (edited) Daca e simplu atunci fa-l, nu ti-a cerut un algoritm eficient ci doar un algoritm. Eu i-am spus verde in fata omului ca nu vreau sa-l fac, nici ca stiu, nici ca nu stiu. Asa ca sufla-ti mucii in fasole.#include <iostream>#include <cstdlib>#include <ctime>#include <Windows.h>using namespace std;int main() { int i, j, suma; char c; bool univers[17][17]; bool aux[17][17]; //seeding the random number generator: srand((unsigned)time(0)); //seeding the universe: for (i = 0; i < 17; i++) { for (j = 0; j < 17; j++) if (i == 0 || i == 16 || j == 0 || j == 16) { univers[i][j] = 0; continue; } else univers[i][j] = rand()%2; } do { system("cls"); //afiseaza universul: for (i = 1; i < 16; i++) { for (j = 1; j < 16; j++) { if (univers[i][j]) cout<<"[X]"; else cout<<"[ ]"; } cout<<endl; } //construieste univers nou: for (i = 0; i < 17; i++) for (j = 0; j < 17; j++) aux[i][j] = 0; for (i = 1; i < 16; i++) for (j = 1; j < 16; j++) { suma = univers[i-1][j-1] + univers[i-1][j] + univers[i-1][j+1] + univers[i+1][j-1] + univers[i+1][j] + univers[i+1][j+1] + univers[i][j-1] + univers[i][j+1]; if(univers[i][j] == 1) { if(suma == 2 || suma == 3) aux[i][j] = 1; } else if (suma == 3) aux[i][j] = 1; } //copiaza din aux in univers: for (i = 1; i < 16; i++) for (j = 1; j < 16; j++) univers[i][j] = aux[i][j]; Sleep(3000); cout<<endl<<endl; } while (true);} Edited March 20, 2012 by NemesisITSC Quote
phreak Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 ^ Imi da 2 erori de cast si inca 2 warninguri, toate legate de conversia din void*[*] in altceva, le rezolv (desi nu cred ca era comportamentul dorit) si apoi imi crapa la executie din prima, fara sa afiseze ceva.Compileaza cu un compiler C nu C++ ( gcc nu g++ ) si o sa-ti mearga. Quote
cmiN Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 ^ Da ... stiam ca e o sursa .c din prima si puteam sa jur ca o compilasem cu gcc dar se pare ca de la oboseala ... . Quote
Nytro Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 #include <iostream>#include <cstdlib>#include <ctime>using namespace std;cout<<endl<<endl;Deci e .C ? Quote
phreak Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Zicea de sursa lui Ellimist : [C++] game of life - Pastebin.com Quote
Matei Posted March 20, 2012 Report Posted March 20, 2012 Tema 3 - Programare am avut tema la facultate semestrul trecut ... Here you go - [C] #include <stdio.h> #define nmax 100 int bit (unsigned char v[nmax][nmax] - Pastebin.com Makefile - [Make] # Declaratiile de variabile CC = gcc CCFLAGS = -Wall -lm SRC = tema3.c PROGR - Pastebin.com Quote