Jump to content
hozarares

Promtitudine

Recommended Posts

Cum isi face Politia Municipiului Cluj-Napoca treaba pe baza " de repede ".

In urma cu 6 saptamani am facut o sesizare catre Inspectoratul General al Politiei Romane, catre BCR si catre ALTEX, in urma unui mesaj text primit pe telefonul mobil, in legatura cu un potential castig fabulos.

Era unul dintre miile de mesaje SMS pentru fraieri. In consecinta am depus reclamatie prin intermediul email`urilor puse la dispozitie pe paginile oficiale ale institutiilor respective.

Am primit raspuns in cateva ore de la BCR si de la Politia Romana dupa 4 saptamani (atat telefonic cat si prin email).

Ma sunase un anume "`lent Xulescu" care imi da ordin sa ma prezint de urgenta la Politia Cluj, ba mai mult, imi trimite si mesaje.

Ce este curios, e faptul ca eu am facut sesizarea online catre Inspectoratul General Al Politiei Romane si ei m-au chemat la " interviu" , la Politia Municipiului Cluj-Napoca.

Asta inseamna ca IP`urile sunt urmarite fara a fi nevoie de ACTA, chiar daca unii nu cred !

Nu am avut timp sa ma prezint nicaieri si am primit urmatoarea citatie prin email in care se poate vedea clar dezinteresul fata de mishmashuri, ci doar punerea in practica birocratiei:

imufpd.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poate le-ai zis chiar tu in sesizarea aia,sau au prins ip-ul de pe care ai trimis emailul,cine te-o fi pus sa dai datele reale!?

Share this post


Link to post
Share on other sites

@THRUSTMASTER Nu, nu e logic sa te "cheme" la nus` ce audieri, telefonic, ca nu`s hotu` de pe strada.Cu citatie...asa zice legea !

@ripoff Nu am dat date personale despre mine, de niciun fel. Exceptie face doar IP`ul fix, care prin adresa face legatura directa cu abonamentul telefonului mobil.

Am vb cu providerul meu de net, o firma mica si ei mi`au spus ca doar daca le sunt solicitate date despre un client in baza legii si al unui act semnat de un judecator (nu procuror), pot oferi date confidentiale (IP, adresa, telefon)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fiind ip static, un look-up spune cam din ce zona esti. Nu e nevoie sa ceara date de la provicer.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@nedo gandesti si tu cand scrii ceva ? Cum adica i-au aflat zona si nu a fost nevoie sa ceara date de la provider ? Adica i-au aflat zona si dupa au luat cu ei un glob magic si si-au dat seama ca este vorba de hoza rares ? Sau si-au luat nenea politistii laptop-urile cu ei si au inceput sa se conecteze in zona respectiva la switch-uri ... si s-au pus pe scanat ? :) Hai sa fim seriosi ...

Ce RIPE , frate ? RIPE iti arata , in cazul fericit ISP-ul , nu spune ca IP-ul respectiv este al lu` hoza rares . E clar ca ziua ca ISP-ul i-a dat datele tale , ceea ce nu cred ca e legal , in lipsa unei hotarari judecatoresti ... dar stii cum e in Romania . Daca i-a sunat , aia au facut pipi pe ei cand au auzit de politie ... si le-au dat datele tale .

In al doilea rand , mi se pare normal sa te cheme acolo , sa dai o declaratie , asta nu inseamna ca esti hot . Nu inteleg ce-i comoditatea asta . Ai vrut sa rezolvi ceva si oamenii te cheama sa o faci . Au nevoie de o declaratie , sa inceapa cercetarile , nu se pot baza doar pe un e-mail anonim sau semnat cu un nickname . Sper ca nu te gandeai ca o sa comunicati doar prin e-mail sau pe mess .

Edited by alexu

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...