jojo123 Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 Raspberry Pi (pe scurt: RPi) este un computer extrem de ieftin, de marimea unui card bancar, ce ruleaza Linux, scopul sau fiind de a ajuta copii sa invete programare. A fost creat de catre Fundatia Raspberri Pi, o fundatie caritabila non-profit din UK. Scopul fundatiei este promovarea studiului informaticii si a subiectelor conexe, in special in randul scolarilor, si de a face utilizatorii sa faca acest lucru cu placere. Ne asteptam ca acest computer s? aib? multe alte aplica?ii, atât în ??rile dezvoltate ?i în cele în curs de dezvoltare.Sursa RO:R-Pi Hub - eLinux.orgWiki | Raspberry Pi Quote
totti93 Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 Am auzit de acest mini PC. Se poate deja achizitiona? Quote
BGS Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 Si eu sunt interesat stie cineva de unde pot fi achizitionate ? Quote
Ellimist Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 [B]Also, the Raspberry Pi isn't released yet - this page is a work in progress in preparation for the launch.[/B] Quote
bcman Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 Purchase a Model A or Model B Raspberry Pi from the [URL="http://www.raspberrypi.com/"]Raspberry Pi Shop website[/URL]When available, sales will be announced! Do not purchase from anywhere else until official resellers have been confirmed.More detailed information can be found on the [URL="http://elinux.org/RPi_Buying_Guide"]RPi Buying Guide page[/URL]. Quote
Zatarra Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 Eu am facut precomanda de ceva vreme Quote
tomyk Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 stie careva care e diferenta dintre modelul A si B Quote
bcman Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 Eu am facut precomanda de ceva vreme De unde ai f?cut precomanda, c? am v?zut c? shop-ul lor e down? Quote
Zatarra Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 De unde ai f?cut precomanda, c? am v?zut c? shop-ul lor e down?Register here to express an interest in Raspberry Pi Quote
for16 Posted March 23, 2012 Report Posted March 23, 2012 Model A has been redesigned to have 256Mb RAM, one USB port and no Ethernet (network connection). Model B has 256Mb RAM, 2 USB port and an Ethernet port.stie careva care e diferenta dintre modelul A si B Quote