Nootropics Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Dupa ce am citit regulamentul am spus "hai sa ma prezint si eu" aka sa ma bag in seama Am terminat si eu o facultate ca toti ceilalti dar din motive personale nu am reusit cu partea de programare sa merg prea departe [( banii astia si fost servici mi-au luat mult timp) nu ca as avea bani acum sunt jobless fara somaj]Dezamagit fiind mi-am cam pierdut increderea in locurile de munca din Romania cel putin si am spus sa stau un timp pe acasa si sa vad ce sa fac eu pe net, white hat si putin black hat (sau mai mult ) , sa fac bani.Ma gandesc ca nimanui nu ii place sa lucreze pentru altii asa ca de azi incepe aventura in a face bani pe net.Sper ca locul acesta sa fie un bun inceput in ale informatiei.Hai ca v-am plictisit Bafta la toata lumea si spor la dolar/euro/yeni etc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuTy^ Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 " Bani nu sunt scopul, ei sunt doar o cale de a indeplini scopul "Asa ca ia`ti gandul de la bani, ca nu se fac asa usor... iti trebuie oarece cunostinte, si ia ceva sa le inveti, nu cred eu... defapt sper sa ai destul timp sa le inveti si sa te si descurci cu banii in timpul asta... Succes, si nu uita ca sunt niste bucati de plastic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YeYo Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Bun venit !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx06costy Posted March 24, 2012 Report Share Posted March 24, 2012 Bine ai venit.Cum spunea un coleg mai sus.Cam greu cu bani.Daca ar fi asa de simplu...pocnim din degete si hop bani. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nootropics Posted March 24, 2012 Author Report Share Posted March 24, 2012 Da stiu ca este greu, ca daca nu era, eram toti multimilionari Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dmx06costy Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Corect!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackJokerKode Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Bine ai venit si tine minte,banii vin,banii pleaca. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LegionHacker Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Banii trebuie sa ne fie doar mijloc, nu scop, iar scopul nostru este informarea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simple-man Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 mareee dreptatate are DuTy^ BUT... nu uitati banu e o materie si e lasata de DUMNEZEU ptr a ne folosi de ea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Sal'tare n_n , daca vrei sa faci un ban si sa nu te simti vinovat, nu incerca sa-i scoti din lucruri ilegale.@simple-man: Si zici ca inainte de a se scrie biblia sau oamenii de pestera nu faceau schimburi/plateau prin seminte de cacao, sau alte chestii? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
betivuu' Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 salut ~ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karl Posted March 25, 2012 Report Share Posted March 25, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nootropics Posted March 25, 2012 Author Report Share Posted March 25, 2012 @Karl buna treaba @betivuu' fain avatar @bogdannbv bun asa @all msms Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...