cristiz0ne Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Salut.Nu stiu daca am postat bine, daca nu am facut-o imi cer scuze si rog un moderator/admin sa mute topicul in sectiunea potrivita.Am un executabil, si caut un decompilator. Problema este ca nu imi dau seama in ce a fost compilat. Am incercat cateva decompilatoare(Java, .Net, Delphi) dar nu au mers.Apelez la ajutorul vostru in speranta ca fie stiti un decompilator bun, sau imi puteti spune cum aflu in ce a fost compilat respectivul executabil.Thx Quote
Paul4games Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Foloseste PEid sa afli in ce a fost compilat. Quote
Nytro Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Exista programe care pe baza unor semnaturi iti arata ce posibilitati ar putea fi.Java? Asta e altceva, are cumva extensia .jar sau .class?Daca e .exe sau .dll, vezi: PEiDVezi si PE Explorer si multe alte programe utile... Quote
ripoff Posted March 29, 2012 Report Posted March 29, 2012 Incearca Free .NET decompiler :: JetBrains dotPeek Quote
raynor009 Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Incearca Free .NET decompiler :: JetBrains dotPeekAla este foarte bun, il recomand! Quote
giv Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 Cel mai eficient din punctul meu de vedere este RDG Packer Detector. Si are si suport pentru limba romana. Quote