Jump to content
iuly1997

Doizece Hack request

Recommended Posts

Posted

iuly1997 GRUPUL SCOLAR SF.MARIA (Galati)

14 ani

Mare bancher, ofera miliarde pentru un hack . o singura problema, nu are card , deci nu are nici PayPal .

sau poate si-a facut de curand, ca dupa 14 poti sa-ti faci.

hahhaha. ofera bani , 5 lei ne oferi , sau ? esti constient ca pentru un asemenea hack FUNCTIONAL platesti in jur de 2000 euro, 80 si ceva de milioane vechi adica ?

va vindeti casa ?

Posted
  e.Kum said:
iuly1997 GRUPUL SCOLAR SF.MARIA (Galati)

14 ani

Mare bancher, ofera miliarde pentru un hack . o singura problema, nu are card , deci nu are nici PayPal .

sau poate si-a facut de curand, ca dupa 14 poti sa-ti faci.

hahhaha. ofera bani , 5 lei ne oferi , sau ? esti constient ca pentru un asemenea hack FUNCTIONAL platesti in jur de 2000 euro, 80 si ceva de milioane vechi adica ?

va vindeti casa ?

2000 de euro?Tu esti mai prost ca el sincer...

Poate i-a facut tatal lui card , nu toti iau bataie de la parinti ca si tine, nu toti copii is chinuiti ca niste aniamile (dupa limbaju tau, cam asa ai fi).

@on UP pentru baietas, bafta cu "cumpararea" dar nu cred ca o sa gasesti pe cineva...

apropo cat oferi?asa de curios

Posted (edited)

ar trebui sa - ti vezi de treaba ta si sa nu te bagi in discutii, zdreanto.

SA MOARA MA-TA FRAERE CA NU SE PLATESC 2000 EURO? am un tovaras care a platit 5.000 de euro pentru un soft cu ajutorul caruia joaca in cazino-uri online si softul si a scos banii triuplu in cateva luni.

programul la proba , apoi "full-ul" pentru bani. pustani de bani gata ca voi luam in pula zilnic .

dar un retardat ca tine care sta pe spatele lu' tasu toata ziua si consuma curent la calculator degeaba nu a auzit de asa sume, el tot cu 2 lei de pachetele e invatat.

Edited by e.Kum
Posted
  cove said:
Daca exista cineva capabil sa faca asa ceva, sunt dispus sa platesc bine. Persoanele serioase va rog PM.

ce suma esti dispus sa oferi si pentru ce-ti trebuie ? stiu pe cineva ce se ocupa cu chestii din astea dar sub 200 euro pentru chestii mici nu lucreaza

Posted
  babyface said:
ofer eu 2000eur daca este functional pe Pokersstars.com ....

HAHAHAHAHAHAHa , scuze nu m-am putut abtine . Chiar daca ar exista vreodata "un hack" pt pokerstars sigur ar valora mult mai mult si nu cred ca l-ar vinde cineva.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...