iuly1997 Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Buna ma numesc Gabriel si as vrea sa va rog ceva....Daca ati putea sa creati vreun hack pentru Joaca acum! Doizece.ro - Poker, Whist, Rentz, Rummy si multe alte jocuri multiplayer la poker,hack de vazut cartile sau ceva... va sunt recunoscator Link to comment Share on other sites More sharing options...
deserty Posted March 30, 2012 Report Share Posted March 30, 2012 Cersetorilor !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuly1997 Posted March 30, 2012 Author Report Share Posted March 30, 2012 ofer bani sigur daca hackul este funcional Link to comment Share on other sites More sharing options...
dukyshor Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 cred ca ai avea mai mult succes daca ai posta la sectiunea " Cereri "..oricum bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
nSnoopy Posted March 31, 2012 Report Share Posted March 31, 2012 ofer bani sigur daca hackul este funcionalSigur sigur sigur oferi bani, nu am auzit de site-ul ala.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuly1997 Posted April 1, 2012 Author Report Share Posted April 1, 2012 Platesc foarte mult dar hackul sa fie funcional;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
e.Kum Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 iuly1997 GRUPUL SCOLAR SF.MARIA (Galati)14 ani Mare bancher, ofera miliarde pentru un hack . o singura problema, nu are card , deci nu are nici PayPal .sau poate si-a facut de curand, ca dupa 14 poti sa-ti faci.hahhaha. ofera bani , 5 lei ne oferi , sau ? esti constient ca pentru un asemenea hack FUNCTIONAL platesti in jur de 2000 euro, 80 si ceva de milioane vechi adica ? va vindeti casa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLykes Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 iuly1997 GRUPUL SCOLAR SF.MARIA (Galati)14 ani Mare bancher, ofera miliarde pentru un hack . o singura problema, nu are card , deci nu are nici PayPal .sau poate si-a facut de curand, ca dupa 14 poti sa-ti faci.hahhaha. ofera bani , 5 lei ne oferi , sau ? esti constient ca pentru un asemenea hack FUNCTIONAL platesti in jur de 2000 euro, 80 si ceva de milioane vechi adica ? va vindeti casa ?2000 de euro?Tu esti mai prost ca el sincer...Poate i-a facut tatal lui card , nu toti iau bataie de la parinti ca si tine, nu toti copii is chinuiti ca niste aniamile (dupa limbaju tau, cam asa ai fi).@on UP pentru baietas, bafta cu "cumpararea" dar nu cred ca o sa gasesti pe cineva...apropo cat oferi?asa de curios Link to comment Share on other sites More sharing options...
e.Kum Posted April 1, 2012 Report Share Posted April 1, 2012 (edited) ar trebui sa - ti vezi de treaba ta si sa nu te bagi in discutii, zdreanto. SA MOARA MA-TA FRAERE CA NU SE PLATESC 2000 EURO? am un tovaras care a platit 5.000 de euro pentru un soft cu ajutorul caruia joaca in cazino-uri online si softul si a scos banii triuplu in cateva luni.programul la proba , apoi "full-ul" pentru bani. pustani de bani gata ca voi luam in pula zilnic . dar un retardat ca tine care sta pe spatele lu' tasu toata ziua si consuma curent la calculator degeaba nu a auzit de asa sume, el tot cu 2 lei de pachetele e invatat. Edited April 1, 2012 by e.Kum Link to comment Share on other sites More sharing options...
e.Kum Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Daca exista cineva capabil sa faca asa ceva, sunt dispus sa platesc bine. Persoanele serioase va rog PM.ce suma esti dispus sa oferi si pentru ce-ti trebuie ? stiu pe cineva ce se ocupa cu chestii din astea dar sub 200 euro pentru chestii mici nu lucreaza Link to comment Share on other sites More sharing options...
iuly1997 Posted April 2, 2012 Author Report Share Posted April 2, 2012 frate dau cel putin 2mil sa zicem;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
babyface Posted April 11, 2013 Report Share Posted April 11, 2013 ofer eu 2000eur daca este functional pe Pokersstars.com .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wtfid Posted April 17, 2013 Report Share Posted April 17, 2013 ofer eu 2000eur daca este functional pe Pokersstars.com ....HAHAHAHAHAHAHa , scuze nu m-am putut abtine . Chiar daca ar exista vreodata "un hack" pt pokerstars sigur ar valora mult mai mult si nu cred ca l-ar vinde cineva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pica Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 (edited) UITE AICEA BFT MULTA SPER CASA TE AJUTE url //moderated Edited January 30, 2014 by aelius malware Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIDS Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 (edited) UITE AICEA BFT MULTA SPER CASA TE AJUTE // moderated Edited January 30, 2014 by aelius Link to comment Share on other sites More sharing options...