End. Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Salut ! Am si eu o.. problema . Jucam pe un server.. modul zombie, cs. Si.. un admin.. care vorbea cu "ke" "q" "noob" era tare-n gura.. adica.. figurant.. s-a ofticat ca l-am omorat . Si.. mi-au dat un destroy.. Si.. nu`i inteleg. adica am vorbit frumos.. nu am jignit sau prostii.. Si.. as vrea si eu.. sa joace.. pe sv.. cand.. vreau... eu . Va rog frumos .Multumesc frumos ! .
nSnoopy Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Asta nu e forum de counter-strike, este un forum de securitate
End. Posted March 31, 2012 Author Report Posted March 31, 2012 Imi cer scuze. daca am gresit cu ceva.. Dar.. am vazut ca.. lumea.. si-a tot postat.. "problemele" Si.. am zis ca... In fine.. imi cer scuze pt topic-ul facut aiurea . .
secure Posted March 31, 2012 Report Posted March 31, 2012 Nici.. o.. problema.. doar.. sa.. nu.. ne.. mai.. deranjezi.. cu.. alta.. ocazie..
Nokia94 Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 End ......... lasa-te ......... de ....... cs
Sp3L Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 Stiti ca in general, cei care scriu astfel (cu multe puncte de suspensie) au probleme de vorbire? Am citit nu mai stiu pe unde, asa ca nu e de caterinca cu el
sandabot Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 Nu veni la noi pentru asistenta psihiatrica , eu inteleg ca un destroy e o experianta terifianta pentru un copil de varsta ta dar tine-ti suparararile pentru tine .