Cheater Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 (edited) Mi-am inceput dimineata cu un mesaj prin care anuntam pe o parte din cei din agenda cum ca am castigat 4000 de euro:"Am castigat 4000 de euro, azi la 7 fac cinste, da-mi un semn pentru confirmare!"Iar pentru cei ce au picat in plasa am continuat cu:"Dap, traiasca Vodafone, cu concursul lor cu sms, dai sms, raspunzi la intrebari faci puncte si castigi, mi-au dat si un lant gros de aur!"Iar cei ce nu se prindeau ca e ceva neinregula cu Vodafone si lantul gros de aur, mai ales ca eu nu sunt genul care sa ma atraga aurul, sau lanturile continuam:"Bun, vi la raddison si intrebi de fane trotil, te conduc spiridusii raketi la masa!"Si daca tot nu a fost suficient cat sa se uite in calendar sa vada ca e 1 aprilie, ii intrebam frumos daca s-au prins, apoi le spuneam, ca sa pastrez decenta...sa nu ii pun pe oameni pe drumuri Si uite asa l-am pacalit si pe Nytro!!! //le ptiu...acum vad ca din graba am scris 400 euro in titlu, oricum in sms e corect, de 4000 e vb. Edited April 1, 2012 by Cheater Quote
wildchild Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 Aprili?, bolundi?, m?m?lig? cu m?cri?!!! Quote
Nytro Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 Pai ba, zicea co4ie ca venim la tine sa bem sambata, de-aia am crezut. Quote
AhEaD Posted April 1, 2012 Report Posted April 1, 2012 Pai ba, zicea co4ie ca venim la tine sa bem sambata, de-aia am crezut.Acu` ar trebuii sa va adunati pe capu lui si sa nu plecati pana nu da ce a promis ) ( JK ) Quote
co4ie Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Nu a promis nimic Eu am zis ca iesim la baut nu ca face Cheater cinste Oricum buna gluma Bine ca nu mi-ai trimis si mie ca in 5 minute eram la tine la usa:)) Quote
Cheater Posted April 2, 2012 Author Report Posted April 2, 2012 Ptiu...mi s-a parut ceva necurat ca tu n-ai dat feedback, dar nu m-am mai uitat sa vad daca ti-am trimis, se pare ca mi-a scapat, eh next time! Quote
Nytro Posted April 2, 2012 Report Posted April 2, 2012 Nu a promis nimic Eu am zis ca iesim la baut nu ca face Cheater cinste Oricum buna gluma Bine ca nu mi-ai trimis si mie ca in 5 minute eram la tine la usa:))Hai sa mergem diseara pe la el. Quote
Cheater Posted April 2, 2012 Author Report Posted April 2, 2012 Diseara o sa fiu la un hotel la jacuzzi, vezi pozele de zilele trecute de pe FB am mai fost. Quote
ShadowWhite Posted April 5, 2012 Report Posted April 5, 2012 @wildchild ce iti mai place unguru' bulan :> Quote
TheBigBadWolf Posted April 8, 2012 Report Posted April 8, 2012 oricum poate din euroii aia va da si voua macar un J&P (jinars periculos) (just jokin') Quote