UnUser Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 care e ideea lor ? am incercat sa fac ceva, am cautat ceva tutoriale, am dat de rc4. de aici m-am pierdut, ca programul a rulat ( scris in vb ) si cripteaza, dar nu mai are functia lui, originala ( de stealer , par example ) are cineva idee de unde se incepe ? si care e faza cu stubu ? ps: lasati gogomaniile cu invata, invata, invata. vreau sa am un punct de plecare, dupa care sa incep sa invat, doar ce e necesar. ps2: daca moderatorii considera prea idiot topicul, delete. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpionadi Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Nu ma pricep nici eu foarte bine , dar ce pot sa-ti spun este ca indiferent ca iti place sau nu va trebui sa inveti un limbaj de programare (Visual Basic, C sau C++, PHP...etc), pentru ca fara astea nu cred ca vei putea sa faci un crypter. Daca vrei doar sa modifici anumiti parametrii la o sursa a altcuiva, nu cred ca trebuie sa stii foarte bine , dar eu zic ca macar cateva notiuni de baza + inca ceva tot trebuie sa stii.Oricum o sa iti raspunda probabil unii useri care se pricep destul de bine si poate o sa te lamureascaPS Si vroiam sa mai completez ceva, daca vei afla o metoda prin care nu trebuie chiar asa mult invatat (ca imi este cam lene), te rog sa imi spui si mie ca ma intereseaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagicThunder Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Nu ma pricep nici eu foarte bine , dar ce pot sa-ti spun este ca indiferent ca iti place sau nu va trebui sa inveti un limbaj de programare (Visual Basic, C sau C++, PHP...etc), pentru ca fara astea nu cred ca vei putea sa faci un crypter. Daca vrei doar sa modifici anumiti parametrii la o sursa a altcuiva, nu cred ca trebuie sa stii foarte bine , dar eu zic ca macar cateva notiuni de baza + inca ceva tot trebuie sa stii.Oricum o sa iti raspunda probabil unii useri care se pricep destul de bine si poate o sa te lamureascaPS Si vroiam sa mai completez ceva, daca vei afla o metoda prin care nu trebuie chiar asa mult invatat (ca imi este cam lene), te rog sa imi spui si mie ca ma intereseazaTi-ai dat cu firma in cap:))Serios acum iti dai cu parerea in prima parte si apoi iti zici ca iti e lene si ca daca stie ceva sa te anunte si pe tine:)).Wtf... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 (edited) +1 pentru request. M-am interesat si eu intr-o vreme, dar erau multe notiuni care ma depaseau, as vrea sa mai incerc odata (Acuma caut, aveam un linux la bookmarks postat de nytro, daca nu ma insel, foarte ok, daca gasesc ceva vin cu edit)LE: https://rstcenter.com/forum/45472-crypter-blueprint.rst (nu-i ala de care am zis eu, da m-am uitat umpic peste el si pare interesant) Edited April 18, 2012 by Patrunjel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Usr6 Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 ti-am pus niste materiale din care sa intelegi:-structura unui crypter/binder (treaba cu stubul),-cum functioneaza (runtime/scantime),-care e treaba cu semnaturile av, -cum poti sa-l editezi a.i. sa fie cat mai putin detectabil (visual basic),UnUser.rar*nu te astepta sa devi un guru in cryptere dupa lectura acestor materiale. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 plm, ne-am ajuns:)) si dece sa nu faci bani cinstit?cum? buna intrebare, pui capul la contributie, atata sa te gandesti, incat pe capul tau sa-l doara capul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted April 18, 2012 Report Share Posted April 18, 2012 Ce mortii mati vrei tu? Ca eu n-am inteles nimic.Cine ceara mati a zis ca vea sa faca bani cu crypterul? Si daca-i face ii face pe munca si pe pula lui, si tot tu iti iei bot. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnUser Posted April 19, 2012 Author Report Share Posted April 19, 2012 Patrunjel, lasal frate. @usr6 , mersi mult pentru timpul acordat.Let's see... Revin cu eventuale probleme Patrunjel, lasa-mi pe pm un skype/messenger sa impartasim idei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpionadi Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 @MagicThunder - te-ai bagat si tu in seama ca chilotii fix in pizda, ce am vrut sa spun eu si ce plm ai inteles tu.Marsi la cacat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuTy^ Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Si eu ma apucasem, dar la fel ca patrunjel am renuntat, m`ar interesa sa il fac in C dar invat si visual basic nu`i problemaP.S scorpionadi si patrunjel, lasati`mi pm cu id-urile voastre, sa ne ajutam reciproc-Cheers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuTy^ Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Si eu ma apucasem, dar la fel ca patrunjel am renuntat, m`ar interesa sa il fac in C dar invat si visual basic nu`i problemaP.S scorpionadi si patrunjel, lasati`mi pm cu id-urile voastre, sa ne ajutam reciproc-Cheers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MagicThunder Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 (edited) @MagicThunder - te-ai bagat si tu in seama ca chilotii fix in pizda, ce am vrut sa spun eu si ce plm ai inteles tu.Marsi la cacatMy friend, nu te aprinde asa:)Nu sunt eu de vina ca nu stii sa te exprimi corect in limba noastra romana.Si stai la subiect, era vorba de cryptere nu sa injuri ca la usa cortului;).Pot si eu sa injur dar nu rezolv nimic, asa ca nu ma cobor la subsol daca ai inteles aluzia:) Edited April 19, 2012 by MagicThunder Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alien Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Poate va ajuta tutorialul asta, nu mai stiu de unde l-am cules. Are pdf, video, surse si tool-uri. Bafta64!aHR0cDovL3d3dy5zZW5kc3BhY2UuY29tL2ZpbGUvemN5cHR4rstcenter.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojanul2008 Posted April 19, 2012 Report Share Posted April 19, 2012 Poate va ajuta tutorialul asta, nu mai stiu de unde l-am cules. Are pdf, video, surse si tool-uri. Bafta64!aHR0cDovL3d3dy5zZW5kc3BhY2UuY29tL2ZpbGUvemN5cHR4rstcenter.comin ce e codat linku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu2005 Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 in ce e codat linku?Nea base Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojanul2008 Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Nea baseMersi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trojanul2008 Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Mersi!Si parola la acea arhiva o stie careva? Mersi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bubu2005 Posted April 20, 2012 Report Share Posted April 20, 2012 Si parola la acea arhiva o stie careva? Mersi!rstcenter.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...