hirosima Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 Ce cms cunoasteti care sa fie mai rapid decat wordpress, care trebuie sa astepti putin pana cand incarca o pagina, iar acest lucru ar putea fi in dezavantajul vizitatorilor noi. Am testat si silverstripe, si pare ca merge biniosor. Quote
aelius Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 (edited) Salut, Poti pune wordpress si un plugin de caching, daca hostingul e de 2 lei (normal wordpress este destul de rapid). PS: Sa nu instalezi pe el 3000 de plugin-uri.Poti incerca si cms made simple. Foloseste smarty si e rapid.Daca stii ceva php, iti poti implementa memcache in ce cms vrei. Mai rapid decat memcache nu este niciun sistem de caching. (foloseste libevent). Chestia e sa ai suport pt. memcached pe hosting, daca nu ai vps-ul tau ceva. Edited April 27, 2012 by aelius Quote
hirosima Posted April 27, 2012 Author Report Posted April 27, 2012 mersi mult tex, am folosit plugin-ul WP Super Cache, iar viteza de incarcare se cunoaste. Voi testa si cms made simple, poate voi inlocui wordpress intr-o buna zi, cine mai stie. Quote
JohnyCNAM Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 Pentru un site simplu iti recomand redaxscript sau fuel cms.Dupa parerea mea sunt cele mai "light" si mai rapide. Quote
SirGod Posted April 27, 2012 Report Posted April 27, 2012 Redaxscript iti recomand si eu. E foarte rapid.Redaxscript - Home - Ultra lightweight website engine Quote
Gonzalez Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 Uitete aici. Eu iti recomand wordpress si drupal.bafta.-Gonzalez Quote
tromfil Posted April 28, 2012 Report Posted April 28, 2012 (edited) Încearc? WordPress › W3 Total Cache.Încearc? pluginul acesta ?i nu uita de gzip, minify ?i restul op?iunilor. Dac? îl setezi cum trebuie ?i e?ti atent ?i la resursele finale înc?rcate de browser(conteaz? nr. requesturilor enorm) nu vei avea probleme. Un hosting shared a dus spike de 100k/zi.Înc? ceva: D? un debug pe wordpress(vezi wp-config), c? multe arunc? erori ?i wp le ascunde by default. Asta încetine?te mult php-ul.Spor.// mai era scris câte ceva, dar a zburat din cauza forumului. mnah. Edited April 28, 2012 by tromfil mi-a sters comentariul forumul. Quote