Jump to content
Vlachs

Free VPS

Recommended Posts

Posted

da, am inteles asta si exact asta ti-am explicat... cand introduc adresa mea de mail si parola zice user or password wrong.

cu toate ca am primit mail-ul ala de confirmare

Guest Kovalski
Posted (edited)
da, am inteles asta si exact asta ti-am explicat... cand introduc adresa mea de mail si parola zice user or password wrong.

cu toate ca am primit mail-ul ala de confirmare

da-le un mail si zi-le ca nu iti merge sa te logezi sau uita-te dupa ceva suport tehnic.

LE: http://www.host1free.com/contacts/

Edited by ps-axl
Posted

de ce cacat luati vps daca nici nu stiti sa va logati? in cp acolo e o porcarie numita " change root password " , FOLOSITIO PROSTILOR ! :| apoi login cu root si pass setata ... asa de greuuu ... sauu host1free.com FORUM dobitocilor ...

P.S. Multumesc ptr. ban celui care o sa mi`l dea ;;)

Posted (edited)

Foarte bun vps ! Mi-au activat vps-ul in 2-3 minute , am reusit sa ma loghez ssh totul merge perfect ! Pacat ca mi-au dat un vps cu un os destul de vechi [centos 5 32 bits] . In rest totul a mers ok .

EDIT : Am reusit sa instalez debian,foarte multumit :> !

Edited by goldenzz
Posted
Foarte bun vps ! Mi-au activat vps-ul in 2-3 minute , am reusit sa ma loghez ssh totul merge perfect ! Pacat ca mi-au dat un vps cu un os destul de vechi [centos 5 32 bits] . In rest totul a mers ok .

EDIT : Am reusit sa instalez debian,foarte multumit :> !

Se poate instala CentOS 5/6 si Debian 5/6.

Nu-ti dau ei un anumit OS "defenitiv"

VPS-ul Merge perfect.

Posted (edited)

128 Mb ram,350kb-1,4m/s download & 80-140 cereri pe secunda maxim poti sa-l folosesti,si asta cu scriptul conectat la o baza de date externa,oricum eu pe 110 mb in afara de bindDNS merg cu webmin/virtualmin/apache2/postfix la 20-30 viztatori online fara probleme,cu myisam in mysql si cu php.conf modificat la min.-------blablabla 600kb/s upload din server afara max

aici va mai las o data link-ul meu..poate aduce noroc,FREE VPS CLOUD 128 Mb si ar fi bine folositi un tor cu ip Anglia/spania/franta si germania....si ceva hostname de tk.....si un like pe facesbuck

Succes.

Edited by badeacatalin
Posted
Sunt curios cu ce adrese de mail va-ti inregistrat voi.... se pare ca nu accepta yahoo si google...nam incercat o adresa a unui domeniu...inca...

Adica ?

Accepta orice fel de adresa. Eu am 2 pe adrese de gmail si 1 pe adresa de yahoo si merg toate 3 foarte bine.

Posted
[root@caracal ~]# uptime;uname -a
00:21:25 up 27 days, 6:11, 1 user, load average: 0.61, 0.25, 0.09
Linux caracal 2.6.32-042stab055.10 #1 SMP Thu May 10 15:38:32 MSD 2012 i686 i686 i386 GNU/Linux
[root@caracal ~]#