CristianRoflmao Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 (edited) Salut,Dupa lungi perioade de cercetare am ajuns la combinatia perfecta de facut banutzi pe net.Am creat un e-book legat de aceasta metoda care merge garantat 100%.Aici aveti o imagine cu cartea nu are mult numa 5 pagini.Iar aici aveti castigurile mele in 4 zile Cei care doriti cartea dati-mi PM pentru mai multe detali. Edited May 9, 2012 by CristianRoflmao Quote
Sweby Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Crezi ca o sa vada cineva ceva din pozele alea? Quote
mafiotus Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 E de incredere tipu am luat multe de la el si ce am luat o fost de calitate .Puteti lua cu incredere. Quote
sandabot Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 6 zile 6 zile da pana atunci cat ai muncit ? Quote
CristianRoflmao Posted May 9, 2012 Author Report Posted May 9, 2012 Gata am bagat pozele pe alt imagehosting si is mai mari.@sandabot:cat sa muncesc la inceput bagam 2 ore pe zi,da faza pana iti gasesti continutu,ca dupa aia mere ceas.Dupa ce ai inceput bine nu-ti mai petreci foarte mult timp.@mafiotus mersi Quote
JohnyCNAM Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 (edited) E de incredere.+1..vouchLE1:Am sters faptul ca nu am fost mituit sa postez asta.LE2:Nu am fost mituit sa sterg ceea ce se spune in LE1. Edited May 9, 2012 by ionutcristea Quote
Wav3 Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Pune si tu pozele cu cartea la marime naturala Quote
CristianRoflmao Posted May 9, 2012 Author Report Posted May 9, 2012 Pune si tu pozele cu cartea la marime naturalala cacatu ala de imagine i-am facut invert colours sa se vade mai de cacat Daca pun la marimea naturala puteti citi de pe ea Quote
deserty Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Nu prea mai are nimeni incredere in e-book-urile astea Sfatul meu : da-o cuiva de incredere de pe forum gratuit ca sa avem si o a doua parere despre produsul tau. Quote
MazaBoY Posted May 9, 2012 Report Posted May 9, 2012 Salut,Dupa lungi perioade de cercetare am ajuns la combinatia perfecta de facut banutzi pe net.Am creat un e-book legat de aceasta metoda care merge garantat 100%.Aici aveti o imagine cu cartea nu are mult numa 5 pagini.Iar aici aveti castigurile mele in 4 zile Cei care doriti cartea dati-mi PM pentru mai multe detali.uite care este parerea mea despre treaba asta,daca faci 20 de dolari pe zi din metoda asta de ce o mai vinzi?nu crezi ca daca vinzi aceasta metoda iti va afecta castigurile tale .Atat am avut de zis. Quote
CristianRoflmao Posted May 10, 2012 Author Report Posted May 10, 2012 uite care este parerea mea despre treaba asta,daca faci 20 de dolari pe zi din metoda asta de ce o mai vinzi?nu crezi ca daca vinzi aceasta metoda iti va afecta castigurile tale .Atat am avut de zis. o mai vand deoarece vreau sa invat lumea cum sa faca bani,iar daca o vand nu cred ca imi va afecta castigurile fiindca o sa gasesc metode noi. Quote
cmiN Posted May 10, 2012 Report Posted May 10, 2012 (edited) Iau si eu metoda pe datorie, strang intr-o saptamana >100$ (fara sa stau prea mult la pc) si apoi iti dau banii pe care i-am castigat in saptamana aia, apoi ce castig mai departe pastrez eu, dar daca nu e asa atunci nu primesti nimic ok ? Edited May 10, 2012 by cmiN Quote
k3rnel Posted May 10, 2012 Report Posted May 10, 2012 treaba cu " metoda care merge garantat 100%" e ca nu exista nimik 100% sigur, poate merge 4, 5,7....10 zile. suna mai degraba a teleshop, garantat 100% banii inapoi. Quote
CristianRoflmao Posted May 10, 2012 Author Report Posted May 10, 2012 presupun ca lucrezi cu rapidgator da asa e.Garantez ca merge daca muncesti nu daca il iei si stai si nu faci nimic,te astepti sa iti vina bani fara sa faci nimic.cMin:Daca vrei iei bine daca nu nu. NU e obligat nimeni sa cumpere Quote