Jump to content
dany_love

ReNT a hacker

Recommended Posts

Posted

Buna ziua.Cumpar serviciile unui hacker profesionist,nu lamer,nu incepator.

plata 100 EURO

western union

paypal.

tranfer bancar

Din motive de respectarea regulilor nu spun nimic aici despre aria de interes care as dori sa o acopar.

cine doreste mai multe detalii va rog PM.

rog seriozitate.

respect la toata lumea.

Posted

Daca nu este vorba de frauda, nu cred ca incalci vreo regula. Ar fi indicat sa pui scopul, asa in mare, sa nu-si piarda oamenii timpul de pomana.

Nu de alta, dar "hacker profesionist" si "100 euro" nu prea au ce cauta in acelasi context

Posted

Domnule tex sunt pareri si pareri..sincer nu ma laud..nu sunt nepotu lu gigi becali..si ca sa pun 100 de euro deoparte imi trebuie cam jumatate de an...dar sunt dispus sai dau pe un soft de calitate...sau o informatie..o metoda de calitate..

nu am intrat aici sa discut in contraditoriu cu tine doamne fereste...

tot ce pot sa zic este sa iti dea dzeu sanatate si tot ce iti doresti..iar celor care au dat pm..va multumesc.

Posted

dany_love iti urez success in cautare, dar din puctul meu de vedere, un hacker priceput nici nu se deranjeaza sa iti trimita msg pentru o 100 de euro. Cum a zis tex ai face bine sa publici mai multe detali despre ce ai nevoie si poate asa o sa gasesti pe cineva bine dispus sa te ajute.