Mandrake1942 Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 Salut,Am facut recent niste cumparaturi online de pe un site romanesc, nu am stat sa ma documentez despre site dar am vazut ca au preturi cam la fel cu celelalte siteuri de gen. Ei aduc produse din Anglia iar majoritatea produselor sunt luate cu reducere oferte etc. Cand mi-au venit produsele am observat ca nu au retinut preturile originale din Anglia si anume o pereche de adidasi airwalk de 80 lire cumparata la reducere cu 35 lire iar eu am dat pe ei 250 lei am mai luat si niste tricouri si camasi care la fel aveau pretul mai mare dar inteleg asta, asa e la orice magazin ca sa manance si ei ceva sunt perfect deacord. Ma intrebam daca stiti cumva vre-un magazin din alta tara unde pot face eu comanda si sa-mi vina mie prin posta sau curier ( nu la vama ) .Ma intereseaza detalii din experientele voastre proprii detalii de transport ( in cat timp a venit marfa ) de costuri etc.As dori cat mai multe exemple si cred acele exemple date de voi vor ajuta si pe ceilalti.Multumesc. Quote
Vlachs Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 Eastbay si sunt destule persoane care aduc de la ei, au un comision de 7$ sau ceva de genu. Quote
Mandrake1942 Posted May 24, 2012 Author Report Posted May 24, 2012 Eastbay si sunt destule persoane care aduc de la ei, au un comision de 7$ sau ceva de genu.Eu caut un magazin din alta tara de pe care sa dau eu comanda ... nu prin cineva. Sa-mi ajunga prin posta sau curier direct acasa / munca. Oare exista asa ceva ?Sau daca e mai convenabil prin cineva te rog sa ne dai cateva detalii sau sa ne indrumi spre cateva din acele persoane. Multumesc Quote
Vlachs Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 Daca aduci tu ai taxe mari, asa ei aduc 100 de produse si de asta ies mai ieftin, cauta eastbay si numele orasului tau. Quote
PitbullCristi Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 eu folosesc sportsdirect.com din anglia, platesc cu cardul si vine acasa (dhl), fara probleme! doar ca orice valoare pui, te taxeaza cu 20 de lire transportul! Quote
Mandrake1942 Posted May 24, 2012 Author Report Posted May 24, 2012 eu folosesc sportsdirect.com din anglia, platesc cu cardul si vine acasa (dhl), fara probleme! doar ca orice valoare pui, te taxeaza cu 20 de lire transportul!Pai e ok 20 lire, ne lipim mai multi colegi de la munca, prieteni etc si dam o comanda grasa si aia e. Mersi de pont. Quote
actunderdc Posted May 24, 2012 Report Posted May 24, 2012 +1 pentru sportsdirect.com20 lire transportul dar daca va adunati cativa prieteni va luati lucruri de firma la super preturi Quote
Mandrake1942 Posted June 25, 2012 Author Report Posted June 25, 2012 Am dat deja 3 comenzi pana acum de pe sportsdirect.com si toata lumea e foarte multumita mai putin cei care si-au luat ochelari de soare ... sunt prea mici. M-am combinat la comanda cu multi colegi de la munca, suntem deja vreo 15. Eu nu platesc transport deloc. Daca mai stiti vre-un site asemanator cu sportsdirect, care livreaza acasa si taxa e tot in jur la 20 lire, va rog sa mai postati aici. Quote
Ellimist Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 Am dat si eu pe sportsdirect cu niste colegi, in cat timp v-a ajuns comanda? Quote
Mandrake1942 Posted June 25, 2012 Author Report Posted June 25, 2012 Am dat si eu pe sportsdirect cu niste colegi, in cat timp v-a ajuns comanda?In 5 zile lucratoare Quote
Rankly Posted June 25, 2012 Report Posted June 25, 2012 hoodboyz.de - 10 euro transport .. din tara, originals.ro Quote
Mandrake1942 Posted June 26, 2012 Author Report Posted June 26, 2012 Parerea mea e ca originals sunt niste hoti . Au preturi mult prea mari... Quote
greendoom Posted November 28, 2013 Report Posted November 28, 2013 a mai comandat cineva in ultima vreme de pe sportsdirect? Quote
Mandrake1942 Posted November 28, 2013 Author Report Posted November 28, 2013 a mai comandat cineva in ultima vreme de pe sportsdirect?Da eu , dau comenzi de 2-3 ori pe liuna. Ultima comanda a fost singura data cand am avut ceva de reprosat Quote
gipsy Posted November 30, 2013 Report Posted November 30, 2013 sportsdirect . com (10 euro transport prin DHL)mandmdirect . com (10-20 euro transport prin DHL sau TNT parca oricum e curier, vine la usa)hoodboyz . de (20-25 euro transport prin DHL) Quote