Jump to content

PitbullCristi

Members
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PitbullCristi

  1. Strategii care mie mi-or placut: Warcraft III + Frozen Throne (daca iti place atunci poti downloada de pe net o gramada de harti si campanii faine facute de alti jucatori) Armies of Exigo strategii din seria Lord of The Rings Astea ar trebui sa-ti mearga fara probleme si doar cu video integrat.
  2. Priza aia e ca o priza de curent - utila daca ai cablurile prin perete sau prin pat cablu. In spate conectezi firele pe culori (din cate stiu prizele au notate unde conectezi firele) si in fata bagi mufa. E ca priza ce ti-o baga rdsu la intrarea in casa numa ca ii pe perete.
  3. 1.Bila de fier ajunge prima. Ii aceeasi logica ca si atunci cand lasi o bila de bowling si un balon. Fizic ii acceleratia = forta totala/masa. Forta totala e forta gravitationala (g*m)- forta de frecare (care e egala pt amandoua) - forta lui Arhimede sau cum ii zice(tot egala). Faceti voi calculele 2. 2/5! = 2/120 = 1/60 3. 2 incerari. masori primele 2 - daca difera ai bila mai grea - daca sunt egale masori urmatoarele 2 - daca difera ai bila mai grea - daca sunt egale => a 5-a bila e mai grea 4. fortele gravitationale asupra lor sunt insesizabile (nu cred ca sunt chiar inexistente)
  4. O solutie mai buna consider ca ar fi ceva de genul ” persoana care nu stie sa scrie si sa citeasca nu are voie sa faca copii.”. Si pedeapsa sa fie sterilizarea. Asta ca sa nu zica nimeni de discriminare si xenofobie . Nu stiu cat de adevarat este ce scrie in articol dar mie mi-o placut.
  5. Edit> Am trimis raspunsu pe pm ca partea aia din primul post nu am citit-o
  6. A raspuns rosu. Logica: Primul ar fi fost sigur doar daca ar fi vazut in fata 2 turbane negre. Ramane varianta ca urmatorii 2 sa aiba ori ambii turbane rosii ori un turban rosu si unul negru. Al 2-lea, in cazul acesta, ar fi fost sigur doar daca ar fi vazut in fata un turban negru, astfel ultimul a raspuns ca are turban rosu.
  7. eu folosesc sportsdirect.com din anglia, platesc cu cardul si vine acasa (dhl), fara probleme! doar ca orice valoare pui, te taxeaza cu 20 de lire transportul!
  8. Eu zic ca ar fi mai bine sa fie reintrodus ceva test de inteligenta....gen jocu cu broscutele
  9. Asta mi-o placut si ma gandeam sa vi-l arat si voua Wikipedia: Eu stiu totul! Google: Eu am de toate! Facebook: Eu stiu pe toata lumea! Internet: Fara mine nu aveti valoare! Curentul: Sa moara mata???
  10. Astia or zis ca opresc Internetu in 31 martie sa poata zice ziua urmatoare : PACALEALA DE 1 APRILIE
  11. Eu as zice ca se rezolva cu alocare dinamica-pointeri
×
×
  • Create New...