HackKing Posted May 31, 2012 Report Posted May 31, 2012 Am facut backup la o baza de date de pe host1, si acum incerc s-o bag pe host2, fiind prea mare, a trebuit sa apelez la bigdump.Bigdump face figuri daca db este pe "extended inserts"Asa ca mi-am instalat xampp pe pc, incerc sa o uploadez, apoi sa o export cu optiunea "extended inserts" debifata.Ca sa o pot baga pe host2 prin bugdump fara complicatii.Are cineva idee in phpmyadmin, cum modific limita marimii bazei de date pe care o import ? Quote
aelius Posted May 31, 2012 Report Posted May 31, 2012 Importa din cli / cmd. Exemple:~# mysql -u root -pmysql> create database exemplu;mysql> exit;~# mysql -u root -p exemplu <./fisier.sqlPentru a importa din phpMyAdmin va trebui sa modifici atat unele variabile in my.cnf cat si php.ini (post/upload). Quote
HackKing Posted May 31, 2012 Author Report Posted May 31, 2012 Importa din cli / cmd. Exemple:~# mysql -u root -pmysql> create database exemplu;mysql> exit;~# mysql -u root -p exemplu <./fisier.sqlPentru a importa din phpMyAdmin va trebui sa modifici atat unele variabile in my.cnf cat si php.ini (post/upload).Am incercat din phpmyadmin, nu gasesc fisierul my.cnf.Si in php.ini nu gasesc de unde, nu-mi dau seama unde gresesc.. Quote
jetus Posted May 31, 2012 Report Posted May 31, 2012 din php.ini, am avut si eu nevoie dar iti recomand HeidiSQL Quote
HackKing Posted June 22, 2012 Author Report Posted June 22, 2012 Am modificat pana la urma din php.ini, editasem bine, dar uitasem sa dau restart la xampp sa mearga setariile.Dar nu am reusit sa ii dau de cap.Imi da o eroare la db cand incerc sa o uploadez, nu imi dau seama ce poate avea..este de la un forum smf. Quote
co4ie Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 mysql -u username -pcreate database -bazadate-use -bazadate-source bazadate.sql Quote