Jump to content
xpaulx

Caut oameni

Recommended Posts

Nu sunt deloc frustrat.

Am experiente proaste cu cei de aceeasi nationalitate ca si mine, si prefer sa nu imi asum acest risc.

@Sithalkes:

Acela din poza e Erich von Manstein, nu are nici o legatura cu ideologia national socialista. A fost un general Wehrmacht si un tactician exceptional. :)

Ia pune mana pe carte si mai citeste.

Edited by xpaulx
Link to comment
Share on other sites

Vreau romani, doar ca nu vreau sa fac afaceri cu ei. Era sa fac o greseala, m-am redresat la timp. Adevarul e ca suntem niste cacanari si furam cat vedem cu ochii, ne sta in mentalitate de sute de ani. Prefer sa fac afaceri cu un neamt, macar stiu ca nu iau teapa :)

Nu eu sufar de nebagare in seama, ci voi. Puteati pur si simplu sa ignorati thread-ul din moment ce in mod clar am scos postul original. Daca aveam optiunea, il stergeam de tot..

Edited by xpaulx
Link to comment
Share on other sites

Tocmai ce iti citeam postul de aici si chiar ma pregateam de un Like pentru ca eram pe aceeasi lungime de unda. Acum vad ca si tu faci la fel... critici (pe buna dreptate, da) dar adopti aceeasi atitudine.

Eu nu am dat teapa la nimeni. Asta ca un exemplu. Bine.. nici nu am stat sa vand ce se mai vinde pe aici, pentru ca nu-mi sta in fire. Prefer sa pastrez ce am. Teapa am luat de 2 ori - de la un american si de la un polonez. Cu 3 romani am facut trade-uri exact cum ma asteptam, corecte. Asa ca nu generaliza. Nu suntem un neam de hoti, nu toti cu bani sunt parveniti si infractori. Si ca sa termin aici, am tot fost prin cateva tari si tin sa iti spun, dupa cum am fost eu impresionat, Clujul este este locul pe care il iubesc cel mai mult. Romanii din zona aia sunt cei cu care as face eu orice afacere.

Fiecare cu anturajul lui. Oricum, nu e Romania chiar asa de jos precum o descriu multi. Treaba e ca multi romani se manjesc singuri cu cacat si apoi urla in gura mare ca sunt murdari si put, genul celui caruia i-ai raspuns la postul la care am facut referinta:

" Originally Posted by ionutcristea View Post

Vezi ca nu te exprimi bine.

In fraza:"In Romania nu se poate" ai folosit un pleonasm, care DPDV gramatical este o greseala.

Ai repetat din nou "nu se poate" dupa ce ai spus "Romania".

Cand spui "Romania" nu mai trebuie sa injuri sau sa spui vreun cacat deoarece Romania este un cacat.

Din pacate traim in Romania...(stiti voi ce urmeaza)

PS:Si eu traiesc in Romania. "

Fiecare tara cu "cacanarii" ei, treaba care conteaza e cum reactioneaza ceilalti: tip, plang, zbiara si ataca sau iau atitudine

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Create New...