Jump to content
aelius

Mentenanta RST

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutari,

In noaptea asta, dupa ora 1 o sa facem mici modificari pe partea de server la RST. Va dura in jur de o ora sau mai bine, iar in acest timp, forumul va returna un mesaj de mentenanta sau nu va fi functional.

In legatura cu micul downtime din seara asta: Un retard da flood (botnet cu http get pe /forum/ + ceva syn spoofed). Am filtrat in mare parte atacurile, insa forumul nu poate fi accesat din anumite locatii (filtre geolocation). Accesarea se poate face doar din DE, RO, ES si CZ momentan.

(asta pentru a evita deschiderea a 10 threaduri despre acest lucru)

Multumim pentru intelegere.

// edit: Functioneaza din RO, DE, US, NL, MD, ES, IT, FI, GR, CH, UK, SE, CZ, PL

Edited by aelius
Posted

De ce nu mai pot schimba tema la forum ? Nu-mi place asta neagra pt ca bate la ochi la munca in timp ce ma prefac ca muncesc, eu foloseam una deschisa la culoare si era ok. Astazi am intrat si era totul negru. Va rog sa gasiti o solutie. Multumesc

Posted

@Mandrake1942: Am dat la un om de lucru, sa faca o tema mai clean, nici mie nu-mi place asta neagra. In plus, daca scrii un tutorial, iese inghesuit ca pixul.

De asemenea, prima pagina '/' va fi schimbata cu ceva mai light

Guest Kovalski
Posted

da sper ca lasati si versiunea neagra, mie personal nu imi place cea alba

Posted

@B3st: Sigur, se seteaza in noaptea asta. Oricum este sigur rst, plus ca are SSL. Chestia e ca te incomodeaza daca tu folosesti in mod normal vpn si cand vrei sa accesezi RST nu iti merge.

Posted
...De asemenea, prima pagina '/' va fi schimbata cu ceva mai light

Si daca ai putea sa faci sa arate ultimele posturi nu ultimele topicuri:)

gen ultimele-posturi.cgi care facea un load enorm serverului...

Posted
da sper ca lasati si versiunea neagra, mie personal nu imi place cea alba

Tema neagra (RST Beta) ii perfecta cea alba parca nu te poti concentra(iti trebuie ochelari de soare ) acuma depinde de gustul ficaruia .

Posted

Ce sa vad la IPV6? Nu am eu treaba cu acel protocol. Eu functionez pe IPV4, routerul meu nu stie IPV6 pe softul actual.

Si nu cred ca sunt singurul care foloseste proxy in momentul acesta datorita blocarii acesului IP-urilor din Olanda.

Posted
Si nu cred ca sunt singurul care foloseste proxy in momentul acesta datorita blocarii acesului IP-urilor din Olanda.

Sunt de Romania acele adrese ip. Nu le vedea GeoIP, am facut update la db si functioneaza acum. Site-urile preacurvet le vad de Olanda pentru ca sunt alocate de RIPE

Merci

Posted (edited)

In noaptea asta serverul pe care este gazduit RST-ul va fi down aproximativ 30 de minute pentru schimbarea unui controller raid.

Multumim pentru intelegeri :)

CACHE STATUS PROBLEM DETECTED: The cache on this controller has a problem.
To prevent data loss, configuration changes to
this controller are not allowed.
Please replace the cache to be able to continue
to configure this controller.

// edit:

S-a rezolvat.

Edited by aelius
Posted

Postez aici pentru a nu deschide un nou topic.

Mica rearanjare a categoriilor: "Web Design Stuff" a devenit "Web Development" si se regaseste sub sectiunea de "Programare" dupa cum probabil ati vazut.

wl2dg0.png