n3Oh Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 In primu rand va salut pe toti. Acum cateva zile am aflat de aces site/forum de la un prieten. Aveam nevoie de ceva "programele" sa zic asa si mi-a recomandat acest site. Intr`adevar este de folos acest site.Nu demult am intatat sa invat si eu HTML si PHP. Deci nu ma luati tare sau ceva de genu. Am inceput si eu sa studiez ca imi place foarte mult si vreau sa fac si eu cate ceva pe internetul asta Sper sa ne intelegem foarte bine si sa nu avem probleme. Altceva despre mine...am 16 ani, scoala este pe primul loc si cam atat. Ne v-om mai auzi. La revedere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bc-vnt Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Welcome !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Imi place ce ai zis: "scoala este pe primul loc" Tocmai de asta iti urez bun-venit si eu, Romania are mare nevoie de oameni preocupati de lucruri serioase, chiar daca mergem numai in jos.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Deci, acum cateva zile ai auzit de acest site dar contul il aveai deja ("Join DateNov 2011") Esti un paradox baiete, in fine, bine ai venit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stranger Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Mda, te stiu, esti un copil d'ala smecheras care se crede usa pamantului.Si... ai 14 sau 15 ani, peste 2 zile o sa te iei in gura cu toti membrii RST.Tu nu ma sti, eu te stiu. Bun venit!PS.Aia cu scoala pe primul loc, vrajeala pe el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sicilianul Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Nu e problema noastra vrajeala lui. El pe el se pacaleste. Si daca a facut asta nu face decat sa dea dovada ca pubertatea, maturizarea si experienta de viata ii lipsesc din temelii. Si oricum la varsta lui nu stie sensul vietii inca...mai are de mancat. (Nu ca noi n-am avea) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
n3Oh Posted June 19, 2012 Author Report Share Posted June 19, 2012 (edited) Daca nu ma credeti ca am 16 ani nu o sa va dau in cap. Putin imi pasa de parerea voastra. Eu vreau sa invat si cu asta basta. Dupa cum spuneam scoala pe primu` loc si pe urma altele. Vad ca unii comentati aiurea desi nu ma cunoasteti.AhEad ma cunoaste putin mai bine. Ma stie dintr`o comunitate V-am salutat. Edited June 19, 2012 by n3Oh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bcman Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 Bun venit!PS: Nu erau interzise semn?turile ca cea a lui neoh? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted June 19, 2012 Report Share Posted June 19, 2012 (edited) da ce atatea interogari? ziceti ca sunteti de la sri... a zis omu doua cuvinte despre el, daca vreti sa ii urati un bun venit va rog sa o faceti frumos, daca nu, va rog sa va abtineti de la comentarii ampulea.in ritmul asta multi useri noi o sa plece, o sa bage un "ce pula mea stau sa ma ia toti papagalii la misto, bag pula-n forumu lor"nu ca am avea mari pierderi dar se poate sa fie si baieti buni printre cei ce isi iau puli in cur aiurea.LE: toti cei ce ati postat inutil ati primit warn/ban aviz amatorilor de senzatii tari.@ontopic: bine ai venit, iti urez o sedere placuta si te invit sa treci prima data pe la regulile comunitatii sa le citesti si sa le respecti. Edited June 19, 2012 by ps-axl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
YeYo Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Bun Venit!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sensi Posted June 20, 2012 Report Share Posted June 20, 2012 Bine ai venit~! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nokia94 Posted June 28, 2012 Report Share Posted June 28, 2012 Welcome.Am vazut numele asta n3Oh pe comunitati de Counter-Strike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...