TheTime Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Ce s-a intamplat cu sloganul RST-ului? Stiti voi, textboxul acela din dreapta-sus care se referea la silueta exceptionala a mamelor... Ati schimbat tema si ati uitat de el? Se poate pune la loc?
SticKyWoX Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Chiar, am uitat de el. Daca nu scrie acolo "Mata-i grasa" nu pot dormi la noapte. I want it back!
coffee Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 E vara si ma-ta a vrut 6 pack si s-a apucat de sala.
me.mello Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Tex baga si tu RTFM-ul ala ca parca mi-a crescut dexteritatea incercad sa-l prind:))
aelius Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Tex baga si tu RTFM-ul ala ca parca mi-a crescut dexteritatea incercad sa-l prind:))Unde sa-l prinzi bre ? si unde sa-l bag ?
me.mello Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 (edited) Unde sa-l prinzi bre ? si unde sa-l bag ?Spre mirarea tuturor MARILOR PROGRAMATORI JAVA dupa acest forum, RMTF-ul din dreapta index-ului se misca pe tot ecranul cu ajutorul unui script java introdus in browser, iar eu mereu incercam sa dau click pe el:)) la ala ma refer.Chestia asta era valabila in vechiul index, la un moment dat..numai avea stelute dar tot se misca:)) Edited June 22, 2012 by me.mello
begood Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 Eu imi dau demisia daca nu bagi sloganu la loc.
madaga3car Posted June 22, 2012 Report Posted June 22, 2012 mai urmeaza sa zica cineva ca se sinucide daca nu e bagata o propozitie mizerabila in context.eu zic sa va faceti semnatura fiecare si asa se incheie balciul.daca vreti puteti sa va si tatuati ca sa fiti mai interesanti.asa va puteti recunoaste pe strada.
ForTestingPurposes Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 madagascar te sparg te-n doi si mata-i grasa
Z.D.O Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 madagascar te sparg te-n doi si mata-i grasace ai ba scrantitule? te-ai apucat sa postezi pe la cosul de gunoi?cu cine naiba te certi tu acolo? pff.. e grele cu voi ma..
ForTestingPurposes Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 ce ai ba scrantitule? te-ai apucat sa postezi pe la cosul de gunoi?cu cine naiba te certi tu acolo? pff.. e grele cu voi ma..Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune
Z.D.O Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 m-am saturat sa va vad cum postati pe la cosul de gunoi sau sa inviati topicuri de mult inchisedaca nu va atrage cineva atentia nu o sa invatati niciodata.
ForTestingPurposes Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 m-am saturat sa va vad cum postati pe la cosul de gunoi sau sa inviati topicuri de mult inchisedaca nu va atrage cineva atentia nu o sa invatati niciodata.Cum zice DOC:zboara cuvinte din minte ca plumbul din flinte
Z.D.O Posted June 28, 2012 Report Posted June 28, 2012 hai ca deja o dai in offtopic ampulea dupa ce ca postezi prin threaduri apuse de mult sau prin cosul de gunoi si asta o faci offtopic si fara nici un rost o mai si lungesti.