Jump to content
nSnoopy

DarkComet RAT Clients

Recommended Posts

Posted (edited)

Care vrea versiunile

3.2

5.2

si 5.3

Sa lase un reply sau sa-mi dea PM.

//am verificat si sunt bindate.

Edited by DaLy
Posted (edited)

Nu reusesc nici cum sa-l fac sa ruleze pe ip-ul public...am facut enspe mii de teste in sandbox ,am facut port forward ,am incercat si prin no-ip(am ip static...nu vad rostul no-ip-ului) si tot nu am reusit sa il fac sa ruleze...singura metoda e prin 127.0.0.1(localhost...singurul mod in care imi apare in user list) ,solutii?

EDIT: Am obserat ca asemenea probleme apar daca portul e blocat de un firewall...defaultul din windows e off ,windows defender e off ,antivirus nu folosesc iar firewall-ul de la modem e off ,ce sa fie acum?

PS: La orice portscanner apare defaultul *1604* deschis...deci nu e de la forward.

Edited by dede24ever
Posted

pana la urma sunt clean versiunile sau vrea baiatul sa adauge niste slaves la colectie ?? ....

eu oricum , am 5.2 ...... eram curios de keep alive , noul feature d pe 5.3.2 ... cu keep alive e vreo diferenta la ritmul in care pierzi "sclavii" ? a folosit cineva ? se merita sa iei 5.3.2 pt keep alive ??

P.S pt Snoopy - Cum se face de toate versiunile de Darkcomet au 14-15 mega si 5.3.2 aia ultima pusa de tine are doar 6 ? Hmmm....:o