action Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 http://www.2shared.com/photo/9KNgzecg/Immagine.htmlconcurenta RST Link to comment Share on other sites More sharing options...
darknwo Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Se gaseste unu de pe aici sa le dea jos taraba, sa vedem cat de experti mai sunt atunci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlachs Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 Urmatorul topic de genul iti aduce ban. Link to comment Share on other sites More sharing options...
M4T3! Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 E bine ca esti de al lor. Sigur ei fi ceva admin pe aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted July 19, 2012 Report Share Posted July 19, 2012 (edited) Mda, discutie tipica intre 2 manelari jucatori de cantar straic 1.?ese hiecari, dupa numele tau de pe Yahoo! Messenger iti dai seama.@benny, degeaba, e din trupa lu ps-axl...//MODIFICARE@kraven: degeaba ii da ca i-l scoate ps dar acum si-a scos semnatura in care zicea cu rosu "ps-axl -> I'm your studend" Edited July 20, 2012 by BogdanNBV Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreven Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 @benny, degeaba, e din trupa lu ps-axl...So? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 (edited) @BogdanNBV, ba pretene tu nu stii ce vorbestiala era bc_vnt un prieten bun de-al meu adica (Baciu Valentin) prieten de-al meu din copilarieasta babadag asta sau cum naiba nu imi e nici prieten nici nimic eu nu stiu de unde ai ajuns tu la concluzia de la bc_vnt la babadag ar fi una si aceeasi persoana.nu ma mai bagati pe mine in mizeriile voastre, si nu mai vorbiti in necunostinta de cauza.LE: si pentru lamurirea ta lui babadac asta chiar eu i-am dat ban pe RST Edited July 20, 2012 by ps-axl Link to comment Share on other sites More sharing options...
BogdanNBV Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 Pretene despre ce vorbesti? ce bc_vnt? Eu am spus doar ca degeaba ii da benny ban lu action ala pentru ca este din trupa ta si ai sa i-l scoti tu, si mi-am dat seama ca este din trupa ta pentru ca ieri seara avea in semnatura scris cu rosu "ps-axl -> i'm your student" chiar asa de greu de inteles era? Nu stiu ce ai inteles tu, dar n-ai inteles bine, cam vorbesti in rebus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Kovalski Posted July 20, 2012 Report Share Posted July 20, 2012 ^ e din trupa mea? eu cred ca esti nebun!@action ban pentru topicuri de cacat!@babadag ban permanent pentru depasirea limitei de prostie.ca sa intelegi ca nu exista "trupa mea" closed Link to comment Share on other sites More sharing options...