cata416 Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Salut!Vreau sa imi updatez androidul si sa imi iau versiunea ice cream sandwich android 4.0.Am cautat pe net dar nu am gasit un tutorial .Intrebarea mea este daca ma poate ajuta cineva si daca e o idee buna sa imi updatez versiunea de android.Mentionez ca versiunea care o am este 2.3.3 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vexyro Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Stock ROMs are official ROMs provided by Samsung. Samsung provides I9001 ROMs for three different parts of the world: Europe, Asia and Middle East. All Stock ROMs are Android 2.3 (Gingerbread) based. Samsung has officially confirmed there will not be an Android 4 (Ice Cream Sandwich) ROM. The last and final stock ROM release was the 2.3.6 "Value Pack", which added face unlock, Touchwiz 4 and a couple of other features.via Samsung Galaxy S Plus/GT-I9001 - XDA-Developersdoar portatp.s. Poti incerca Cyanogen 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim Master Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Daca ai telefonul rootat, descarci cm9 sau alt rom bazat pe ICS si il copiezi pe telefon. Dupa asta ii dau un restart si intri in meniul recovery unde alegi "install zip from sdcard", apoi alegi arhiva in care este romul si ii dai sa-l instaleze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacalici Posted August 6, 2012 Report Share Posted August 6, 2012 Upgrade the Samsung Galaxy S GT-I9000 to Android 4.0.4 via CyanogenMod 9 latest nightly buildEu de pe site-ul de mai sus mi-am facut primul upgrade. Toate tutorialele lor sunt foarte ok pentru incepatori mai ales. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
co4ie Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Da ..., dar dupa parerea mea nu merita ... am avut 4.0 si 4.0.4 pe Galaxy S si din pacate daca nu e oficial (nu ca alea ar merge mai bine) au o gramada de bug-uri, se blocheaza , pica semnalul si nu au toate functiile (la 4.0.4 nu iti vede cardul cand il conectezi la pc & shit) ... Eu am ramas la 2.3.5 momentan pana se rezolva problemele ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pacalici Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Eu unu folosesc 4.0.4 de 2-3 luni cel putin si nu am nici o problema cu el. Ce e drept e cu custom rom. Cat despre partea cu cardul nu pot sa ma pronunt ca nu folosesc. imi ajunge memoria lui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sim Master Posted August 7, 2012 Report Share Posted August 7, 2012 Da ..., dar dupa parerea mea nu merita ... am avut 4.0 si 4.0.4 pe Galaxy S si din pacate daca nu e oficial (nu ca alea ar merge mai bine) au o gramada de bug-uri, se blocheaza , pica semnalul si nu au toate functiile (la 4.0.4 nu iti vede cardul cand il conectezi la pc & shit) ... Eu am ramas la 2.3.5 momentan pana se rezolva problemele ...Eu folosesc Android 4.0.4 de la AOKP si mi se misca chiar bine, nu mi se blocheaza deloc fata de alte romuri pe care le-am incercat si imi vede si cardul cand conectez telefonul la calculator. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cata416 Posted August 7, 2012 Author Report Share Posted August 7, 2012 Va multumesc mult pentru raspunsuri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Starker Posted August 8, 2012 Report Share Posted August 8, 2012 Eu am avut ICS pe Galaxy Nexus. 4.0.2 era plin de bug-uri ! De vreo 2 ori pe saptamana imi ingheta ecranul total si trebuia sa ii scos bateria si multe altele. 4.0.4 a eliminat foarte multe bug-uri si nu am mai avut deloc probleme cu el. La semnal, nu am avut probleme sa imi pice, dar cateodata brusc cobora la 2 linii pentru 2-3 minute. Trebuie sa fie un rom foarte bun. Nu am idee de unde il poti lua, dar daca e bazat pe original iti pot spune ca nu e asa bug-uit cum se auzea/aude. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...