cryszone Posted August 6, 2012 Report Posted August 6, 2012 Platesc pentru datele de contact dintr-o baza de date a unui form online de pe site care probabil e destul de securizat . plata zilnic pentru noii inregistrati - detalii in pm Quote
cryszone Posted August 7, 2012 Author Report Posted August 7, 2012 Sa facem oferta mai interesanta , platesc 1 EUR pentru fiecare contact inregistrat , poti fi si peste 100 zilnic , deci cine vrea sa incerce ? Quote
xVIRal Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 Angajez? cum adica? cu carte de munca?On: dami pm cu linku si id tau de mess Quote
slbz_r01 Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 Angajez? cum adica? cu carte de munca?On: dami pm cu linku si id tau de messAi chef de misto? Quote
xVIRal Posted August 7, 2012 Report Posted August 7, 2012 Ai chef de misto?Atunci nu am stiut ce e aia xss,sau sqli Quote
cryszone Posted August 7, 2012 Author Report Posted August 7, 2012 Angajez? cum adica? cu carte de munca?On: dami pm cu linku si id tau de messpai avand in vedere ca as plati zilnic pentru aceste data poti considera ca esti angajatul meu . si cred ca as angaja o persoana cu ceva "abilitati" inclusiv cu carte de munca - ai pm Quote
cryszone Posted August 8, 2012 Author Report Posted August 8, 2012 Ma gandeam ca o sa fie interes ceva mai mare , ati intrat cu totii in vacanta ? sau nu va lipsesc $$$$ Quote
carter2408 Posted August 8, 2012 Report Posted August 8, 2012 Daca ai si spune forumu poate te incurc eu Quote
cryszone Posted August 9, 2012 Author Report Posted August 9, 2012 link :ccw7GR0YExhtXddx5Q6ONKqlfAmUwtjv4a95iZtQdVfLZreNqUOBwg2+W7lcDKkdlZrHeWIh1Mzsbtj6nGVrrQ==cast256 Quote
dariusmare Posted August 10, 2012 Report Posted August 10, 2012 (edited) Da si PassKey LE: Daca vrei sa iti dam si parolele la parolele de la conturi si daca te referi la un forum iti spun de pe acum ca sunt hashuite. Daca de referi la alte date cum ar fi adresa de email,nume,ip,warnings etc. asta se poate.Sa iti dau un exemplu dupa cum se cripteaza parolele in PHPBB:function phpbb_hash($password){ $itoa64 = './0123456789ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZabcdefghijklmnopqrstuvwxyz'; $random_state = unique_id(); $random = ''; $count = 6; if (($fh = @fopen('/dev/urandom', 'rb'))) { $random = fread($fh, $count); fclose($fh); } if (strlen($random) < $count) { $random = ''; for ($i = 0; $i < $count; $i += 16) { $random_state = md5(unique_id() . $random_state); $random .= pack('H*', md5($random_state)); } $random = substr($random, 0, $count); } $hash = _hash_crypt_private($password, _hash_gensalt_private($random, $itoa64), $itoa64); if (strlen($hash) == 34) { return $hash; } return md5($password);}Uite aici o baza de date de o comunitate pe care am spart-oTW9BSm4yZ3RiRHdhTHg2M0xqU1ZLbFg2K2k2NEtpcnRMalFsTGpRdE94VGErRGM1K20wVitJY1hMMnVxTW8vNlNKTDQrbEE2UWZUR0tKWGlnbDBZbmhCeFFmUGxMeE42U0pBbE1qUUowaWgzbmtjSkxqVEpPeUFYbldDQw==Atom 128 -> Base 64 Edited August 10, 2012 by dariusmare Quote
cryszone Posted August 13, 2012 Author Report Posted August 13, 2012 In primul rand nu e un "forum" este un "form" : http://en.wikipedia.org/wiki/Form_web/url] si nu imi trebuie parolele pentru ca nici nu exista . Toata lumea a inteles forum dar e doar un form unde vizitatorii isi lasa datele : nume , prenume , nr tel , email ...Am nevoie de aceste date zilnic ma refer la noii vizitator care completeaza acest "form" . Quote
DJNeo Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 (edited) toti am citit "forum" ...daca e in italiana...io no capisco Sugestie: Nu mai bine "angajezi" un spammer sa-ti obtina niste nume cu adrese ? Mult mai ushor si mai ieftin! Edited August 20, 2012 by DJNeo Quote
cryszone Posted August 20, 2012 Author Report Posted August 20, 2012 "Form (web), a document form used on a web page to, typically, submit user data to a server " - nu este in italiana , si imi trebuie datele din aceasta baza de date in special .Nu imi mai faceti propuneri pentru XSS o spun inca odata , imi trebuie aceste date zilnic , oferta este inca valabila Quote
abraxyss Posted August 20, 2012 Report Posted August 20, 2012 (edited) Download virtuals_test.tardat errore stricat site-u cu totul app , de ce ai plati 1 euro per contact inregistrat ? ce e ASA de important ? just curious Edited August 20, 2012 by abraxyss Quote
cryszone Posted August 21, 2012 Author Report Posted August 21, 2012 Nu am inteles partea cu situl stricat ... totul functioneaza , de ce platesc - chiar nu conteaza pentru cine reuseste important e ca persoana respectiva ar avea un venit zilnic . Quote
cryszone Posted August 28, 2012 Author Report Posted August 28, 2012 macar spuneti-mi careva e imposibil de facut cea ce am ceut ? macar sa nu imi mai bat capul cu asta ... Quote
curiosul Posted August 28, 2012 Report Posted August 28, 2012 Cere baza de date in care sunt introduse acele date, astfel o sa inteleaga toti. Quote
cryszone Posted August 29, 2012 Author Report Posted August 29, 2012 Nu sunt expert in baze de date dar nici nu sunt chiar incepator , nu am nevoie de toata baza de date de acolo pentru ca banuiesc ca sunt inregistrari vechi de 1 an , mie imi trebuie doar cele noi , utilizatori care completeaza forumul acesta zilnic si nu sunt putini , pagina principala a sitului are pr 6 si pagina cu formul pr 4 . Deci de fapt este nevoie de acces la aceasta baza de date de unde trebuiesc extrase informatiile zilnic . Quote
io.kent Posted August 29, 2012 Report Posted August 29, 2012 (edited) decryptati pe baza de 64 decode !SuperSurf - ADSL e telefono senza limiti, per la tua aziendaedit// cred ca el nu stie ce vrea, de acolo, sau doar sa le faca rau, ca alta cale nu vad, normala@cryszone editeaza postul nu le dubla, ca te vor avertiza!dai la EDIT Edited August 29, 2012 by io.kent Quote
cryszone Posted August 29, 2012 Author Report Posted August 29, 2012 decryptati pe baza de 64 decode !edit// cred ca el nu stie ce vrea, de acolo, sau doar sa le faca rau, ca alta cale nu vad, normala@cryszone editeaza postul nu le dubla, ca te vor avertiza!dai la EDITas aprecia daca ai sterge linkul din post , am pus linkul asa cu un motiv asa ca te rog pastreaza discretia Quote