Jump to content
Guest Nemessis

Polonic is back

Recommended Posts

Posted
una e sa zici de altul ca e bolnav psihic si alta e sa iti dai seama ca tu esti mai bolnav ca el de o mie de ori.asa e cand prostia nu doare.

sper ca am scapat de keylogger.poate intr-o zi o sa curete cineva netul de mizeria numita rst si pe voi o sa va vad unde va e locul,la puscarie.daca tinkode a fost arestat, nu vad de ce nu ati fi si voi arestati pentru ce faceti.

Inca mai ai RAT in PC, ba chiar avem si cookieurile tale. Try harder!

Posted

nu rezolvati nimic daca imi tot dati ban nebunilor.v-am zis eu ca aveti nevoie de niste calmante.

am scos cativa troieni din PC. unde sa mai fie RATul?

Guest Kovalski
Posted

Fa, ratu nu stiu unde este incearca in %temp%

Da tu tot ban ai, mie-mi ia 1 secunda sa-ti dau ban, tie cat iti ia sa faci mail si cont?

ps. ai ban ;)

Posted
nu rezolvati nimic daca imi tot dati ban nebunilor.v-am zis eu ca aveti nevoie de niste calmante.

am scos cativa troieni din PC. unde sa mai fie RATul?

Ai rootkit ring3 daca stii ce e ala, e persistent in sistem, poti sa stergi si 100 de troieni.

Guest Nemessis
Posted

Ip-ul ei pe care va puteti conecta: 92.83.65.107

Parola de conectare la RAT: polonic

Guest Nemessis
Posted

Polonic ia si baga-ti in cur asta vaca schizofrenica ce esti: Google. Interviuri, chestii, trestii. Cum pula mea vii tu vaco sa ma faci drogat cand am colaborat cu succes cu anumite persoane angajate la softpedia?

Posted

Tu chiar nu intelegi? Rootkiturile nu pot fi detectate, costa mult si sunt la fel de puternice, nici antivirusul tau besinos nu le poate scoate, te depaseste.

Posted

Degeaba treci pe linux, ca tot infectata ramai. Singura solutie sa iti dai foc la placa de baza, insa degeaba pentru ca tot nu o sa te poti abtine sa nu intrii pe rst sa injuri si sa-ti iei o alta doza de kinder cu surprize.

Posted

Eu nu inteleg aceasta persoana , daca nu esti agreata de ce mai intri si faci peri albi , iti place sa iei P*** in gura ?! , daca da ... dute la strada ca e si practic si bine platit pentru 10 minute cat o s*** iti iei in in jur de 30 RON x 10 / zii = MUIE MULTA !

Guest Nemessis
Posted

Cred ca trebuie lovita cu altceva in vagin ca sa fie calmata.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...