B7ackAnge7z Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 Stima?i colegi de breasl? ?i viitori programatori,Dat fiind faptul c? 2012 e un an bisect, iar ast?zi este cea de-a 256-a zi din acest an, permite?i-mi s? v? felicit cu Ziua Programatorului — s? v? doresc clien?i decen?i, utilizatori recunosc?tori, cât mai pu?ine bug-uri, ?i nu în ultimul rând, un cod în?es nu numai de calculatoare, ci ?i de oameni.Probabil mul?i dintre cei ce vor citi aceste rânduri ajut? o comunitate open-source, studiaz? înc? un limbaj de programare, terminând un fragment de cod au schimbat lumea cibernetic? (spre bine sau r?u?), au scris (f?r? copy-paste) m?car o linie de cod în Pascal/Assembler/C++ sau BASIC, au scris cel pu?in un ciclu infinit (?i de ce nu un GOTO?) sau au încercat juma’ de noapte s? corecteze un bug ca diminea?? s? observe c? au sc?pat punctul, virgula sau ambele împreun?... V? felicit sincer ?i c?lduros.V? doresc ca la anul viitor, analizând codul scris ast?zi, s? v? bucura?i c? nu e perfect. C?ci în domeniul IT întotdeauna este loc pentru mai mult, mai nou sau mai bun, ?i nu uita?i c? mereu trebuie s? tinde?i spre noi cuno?tin?e, spre autodezvoltare, spre perfec?ionism (desigur, a?a ceva nu exist?). Quote
FiliBlox Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 LA multi ani Progamatorilor ! I-mi place discursul ! Quote
nedo Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 (edited) #include <iostream>using std::cin;using std::cout;int main(){ int you; cout << "Esti programator?\n"; cout << "1.Da\n"; cout << "2.Nu\n"; cin >> you; while(cin.fail()) { cin.clear(); // modificat aici cin.ignore(256, '\n'); // si aici cout << "Varianta gresita, poti introduce doar numere.\n"; cout << "Esti programator?\n"; cout << "1.Da\n"; cout << "2.Nu\n"; cin >> you; } if(you == 1) { cout << "Felicitari programatorule\n"; cout << "La multi ani"; } else { cout << "Pacat, nu esti programator.\n"; } return 0;} Edited September 14, 2012 by nedo Quote
Starker Posted September 12, 2012 Report Posted September 12, 2012 La multi ani ! Felicitari pentru discurs ! Mi-am inceput dimineata foarte bine. Quote
oul Posted September 13, 2012 Report Posted September 13, 2012 #include <iostream>using std::cin;using std::cout;int main(){ int you; cout << "Esti programator?\n"; cout << "1.Da\n"; cout << "2.Nu\n"; cin >> you; while(cin.fail()) { cin.ignore(); cin.clear(); cout << "Varianta gresita, poti introduce doar numere.\n"; cout << "Esti programator?\n"; cout << "1.Da\n"; cout << "2.Nu\n"; cin >> you; } if(you == 1) { cout << "Felicitari programatorule\n"; cout << "La multi ani"; } else { cout << "Pacat, nu esti programator.\n"; } return 0;}??( oul ) - ( 3.2.0-23-generic ) - ( ~ )??> gcc a.ca.out:1:20: fatal error: iostream: No such file or directorycompilation terminated.Opa... :"> Quote
nedo Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 Inseamna ca nu ai tu iostream-ul E corect, am gresit doar la while loop pentru ca l-am scris la munca in codepad.org Quote
magnificul Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 Mda...frumos speech. Datorita tie mi-a venit cheful de invatat (momentan umlplu golurile de la css)...Happy Programers Day !!! Quote
daNNy.bv Posted September 14, 2012 Report Posted September 14, 2012 Chiar daca citesc in 14.09, Mi-am inceput ziua frumos La multi ani TUTUROR Quote