1337 Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 Era o modalitate buna de a comunica, de a schimba ganduri si de a face caterinca. Vreti chatul inapoi? Votati!Daca nu se incadreaza la cosul de gunoi vreau mutarea lui la cele mai penale posturi, multumesc. Quote
fallen_angel Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 Io vreau ID-u lui tex. c? zicea s? discut?m pe mess Quote
Starker Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 Nu stateam eu prea mult pe chat, dar cred ca inchiderea lui o sa duca la mult mai multe post-uri in offtopic. Quote
aelius Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 i like this pollMa refeream la faptul ca puteti vorbi pe "mess", voi, eu nu. Nu sunt interesat Quote
fallen_angel Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 Aici e mai r?u ca la referendum ! Quote
1337 Posted September 28, 2012 Author Report Posted September 28, 2012 Voturile au fost fraudate. Quote
fallen_angel Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 Au fost anulate. Curtea Suprem? a decis c? vox populi vox dei e doar o b??in? filosofic? ... Quote
aelius Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 (edited) Voturile au fost fraudate.Au fost fraudate ele la guvern si a ramas tot Basescu, dar pe un forum unde toata lumea stie ca e comunism ? Edited September 28, 2012 by aelius Quote
Starker Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 ... abia acum am vazut voturile . Daca se folosea chat-ul cum trebuia nu se ajungea aici... oricum... mai bine fara decat RST Mirc. Quote
hades Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 Asa multi nu vreti chatul? *troll* Quote
aelius Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 (edited) Tags for this Thread: cacat, coptura galbena, mazga, pisat, sicutzaTe-n fericire si-n tag! Ce saracie sunteti asa rupti bre, ca indexeaza google mizeriile alea Edited September 28, 2012 by aelius Quote
B7ackAnge7z Posted September 28, 2012 Report Posted September 28, 2012 i like this pollSe poate ?i ceva real, din via?? cum se spune. În urm?toarea imagine este afi?at rezultatul alegerilor parlamentare 2012 din Rusia, regiunea Rostov (total 146,47%): Quote
aelius Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 E deschis chat-ul, am sters ala vechi si am instalat ultima versiune. Acum ma joc prin el. Eu am inteles ca era un csrf amarat prin care puteai da link si face pe altii sa spuna ceva (un lucru nesemnificativ), dar cand l-ati vazut, trebuia sa-l raportati, nu sa va jucati doua saptamani in el.Daca il anuntati, erati mai aproape de a lua un VIP ceva pe forum, dar cum nu l-ati anuntat, ar trebui sa primiti ban. Logic nu?@1337: Ia spune-mi si mie, de cand e chat-ul ala acolo, cate discutii utile au fost? A scazut cumva in mod considerabil jegul de la Offtopic ? Quote
PassaMan Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 E deschis chat-ul, am sters ala vechi si am instalat ultima versiune. Acum ma joc prin el. Eu am inteles ca era un csrf amarat prin care puteai da link si face pe altii sa spuna ceva (un lucru nesemnificativ), dar cand l-ati vazut, trebuia sa-l raportati, nu sa va jucati doua saptamani in el.Daca il anuntati, erati mai aproape de a lua un VIP ceva pe forum, dar cum nu l-ati anuntat, ar trebui sa primiti ban. Logic nu?@1337: Ia spune-mi si mie, de cand e chat-ul ala acolo, cate discutii utile au fost? A scazut cumva in mod considerabil jegul de la Offtopic ?Tex, trebuie sa scoti , ne fura astia IP-urile. Quote
1337 Posted September 29, 2012 Author Report Posted September 29, 2012 E deschis chat-ul, am sters ala vechi si am instalat ultima versiune. Acum ma joc prin el. Eu am inteles ca era un csrf amarat prin care puteai da link si face pe altii sa spuna ceva (un lucru nesemnificativ), dar cand l-ati vazut, trebuia sa-l raportati, nu sa va jucati doua saptamani in el.Daca il anuntati, erati mai aproape de a lua un VIP ceva pe forum, dar cum nu l-ati anuntat, ar trebui sa primiti ban. Logic nu?@1337: Ia spune-mi si mie, de cand e chat-ul ala acolo, cate discutii utile au fost? A scazut cumva in mod considerabil jegul de la Offtopic ?CSRF-ul ala era fixat de mult timp, a fost facut un bypass la el , atata tot , au fost destule dati in care au venit useri pe chat si ne-au intrebat diverse lucruri, daca stiam le raspundeam totul ok, poate nu vrem sa ne dam id-uri-le de Yahoo, putem fi arsi din neatentie mai urat decat pe chat (CSRF). Era o modalitate utila de a ne intalni, asa pe Yahoo pana ne adunam una alta, dureaza ceva. Multumim ca ai pus chatul inapoi! Quote