hirosima Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 http://vplay.ro/watch/msa6aevf Un elev din Fran?a a inventat o nou? metod? de copiat. Se bazeaz? doar pe pix ?i penar la o prim? vedere, îns? în spatele aparen?elor este pur? electronic?.B?iatul, pasionat de tehnologie, a creat un sistem complex prin care penarul comunic? cu pixul ?i îi ofer? elevului toate informa?iile de care are nevoie. Cele dou? accesorii obi?nuite pentru un elev au devenit prin inven?ia francezului dou? dispozitive care comunic? între ele. Pixul face ca din penar s? ias? la iveal? o fi?uic? pe care sunt scrise toate informa?iile necesare. Când elevul vede c? profesorul se apropie, îi comand? prin pix penarului s? retrag? foaia. Tân?rul a postat pe site-ul lui toat? tehnica de realizare a sistemului, îns? este nevoie de pricepere ?i talent pentru a reu?i.Sursa: Metod? revolu?ionar? de copiat, inventat? de un elev Quote
oul Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 Ma apuc sa faci si eu una sa vedem ce iese Quote
ICEBREAKER101010 Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 Nu e chiar asa buna metoda.Sunt profesori care nu te lasa cu nimic pe banca.Si mai sunt care stau si in spatele clasei de unde pot vedea tot.Deci daca profesorii vor sa va lase sa copiati ,va lasa.Asa ca toate inventiile astea sunt doar de fun. Quote
yceman Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 ete pula cu penaru lui.. sa si`l bage in anussingura care ramane valabila oricand e cu armonica in palma...handsfree`urile japoneze alea care imita pielea si pixu cu u.v Quote
Graphik Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 (edited) ce penar da' ceva cu proiectie pe retina pe cand ma baiatu ? In timpul cat sa chinuit sa construiasca strutocamila aia, isi invata lectiile si macar ramanea cu ceva in cap Edited October 16, 2012 by Graphik Quote
luckyyy Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 ce penar da' ceva cu proiectie pe retina pe cand ma baiatu ? In timpul cat sa chinuit sa construiasca strutocamila aia, isi invata lectiile si macar ramanea cu ceva in capEu zic, ca nu a facut "strutocamila" aia doar pentru o materie sau asa.In loc sa apreciem, munca, noi o comentam de rau. Quote
LLegoLLaS Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 ce penar da' ceva cu proiectie pe retina pe cand ma baiatu ? In timpul cat sa chinuit sa construiasca strutocamila aia, isi invata lectiile si macar ramanea cu ceva in caprefuz sa cred ca baiatu' ala e un ratat care nu invata nimic la scoala si nu stie ce vrea de la viata lui din moment ce a reusit sa gandeasca o jucarie de genu'.Din 30 sec cat am vazut eu probabil a folosit placuta unei masinute cu telecomanda,ceea ce nu e foarte greu,dar nici usor! Quote
luckyyy Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 refuz sa cred ca baiatu' ala e un ratat care nu invata nimic la scoala si nu stie ce vrea de la viata lui din moment ce a reusit sa gandeasca o jucarie de genu'.Din 30 sec cat am vazut eu probabil a folosit placuta unei masinute cu telecomanda,ceea ce nu e foarte greu,dar nici usor!Exact la o masinuta cu telecomanda m-am gandit si eu, doar ca perfectionata.. ;d Quote
LLegoLLaS Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 daca ar fi sa comentam ''la obiect'' as putea spune ca motorasul ala e cam galagios.Daca chiar vrei ceva slim,usor de manevrat si fara sa fii ciudatul clasei scriind cu pix cu manciclon in cap ( ), mai bine iti scrii ce iti trebuie cu solutie vizibila la raze uv iar la apsarea unui buton sa aprinzi un led sau ceva care sa lumineze hartia.BTW daca te benoclezi indeajuns se vede si cu ochiul liber Quote
trollophile Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 Pana la urma, daca profesorul vrea sa nu copii, nu ai nicio sansa. Quote
LLegoLLaS Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 tre' sa fii prea bun sa copiezi la un prof care nu te lasa.Ori daca esti atat de bun,mai bine pune-ti capul si invata:mecanicin cazul in care e un cacat de materie,logic daca iti place.Ce a facut baiatu' ala il vad ca pe un "testing purposes''. Quote
Graphik Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 refuz sa cred ca baiatu' ala e un ratat care nu invata nimic la scoala si nu stie ce vrea de la viata lui din moment ce a reusit sa gandeasca o jucarie de genu'.Din 30 sec cat am vazut eu probabil a folosit placuta unei masinute cu telecomanda,ceea ce nu e foarte greu,dar nici usor!Mecanismul e de la o imprimanta. Quote
hirosima Posted October 16, 2012 Author Report Posted October 16, 2012 Poate vedem si o varianta romaneasca a acestui penar, mai silentios si performant Quote
sd02 Posted October 16, 2012 Report Posted October 16, 2012 refuz sa cred ca unii de aici chiar au absolvit liceul. Quote
hirosima Posted October 16, 2012 Author Report Posted October 16, 2012 mai bine te abti, si comentezi la subiect! Quote